30 godina od prve epizode

Kako izgledaju i gdje su zvijezde 'Bračnih voda' danas?


Ines Madunić
03.08.2017.08:30
Kako izgledaju i gdje su zvijezde 'Bračnih voda' danas?
Profimedia

sažeto

Ed O'Neill i Katey Sagal bili su užasni bračni par Al i Peggy punih 11 godina


Ines Madunić
03.08.2017.08:30

Iako su nam već pred kraj svima bili pomalo dosadni, uvijek možemo pogledati barem još jednu epizodu humoristične serije "Bračne vode". Nesretni Al, užasna Peggy, tupava Kelly i napaljeni Bud - bili su stvarno najgora obitelj na malim ekranima, ali uvijek smo im se mogli smijati. Blizu je uvijek bila i uštogljena susjeda Marcy. Prije 30 godina prikazana je prva epizoda ovog sitcoma, a pogledajte kako izgledaju i gdje su danas glavni glumci.

Ed O'Neill - Al Bundy

Profimedia

Kad je počeo glumiti u "Bračnim vodama" imao je 41 godinu, a nakon što je serija završila imao je mnogo manjih i sporednih uloga na televiziji i na filmu, primjerice u "Zapadnom krilu", a glas je posudio za "Pingvine s Madagaskara". Ed O'Neill (71) ponovno je postao velika zvijezda u sitcomu "Moderna obitelj", gdje je u sretnom braku sa Sofijom Vergarom.

Katey Sagal - Peggy Bundy

Profimedia

Iako se ovom ulogom proslavila, njezina karijera nije stagnirala. Nakon "Bračnih voda", slušali smo Katey Sagal (63) kao Leelu u crtiću "Futurama", a glumila je i u seriji "Osam jednostavnih pravila". Važnu ulogu imala je u seriji "Sinovi anarhije".

Christina Applegate - Kelly Bundy

Profimedia

Applegate je stvarno bila tinejdžerica kad je počela glumiti smušenu Kelly - imala je 16 godina. Za vrijeme "Bračnih voda" snimila je nekoliko filmova, kao što su "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead", "Mars Attacks!" i "Wild Bill". Osim toga, Christina se bavila plesom i bila jedna od osnivačica plesne skupine Pussycat Dolls. Kasnije se proslavila ulogama u oba nastavka "Anchormana" i "The Sweetest Thing", a dobila je Emmy za sporednu ulogu Racheline sestre u "Prijateljima".

David Faustino - Bud Bundy

Getty Images/Profimedia

David je bio dječja zvijezda, a najveća uloga mu je definitivno bila u "Bračnim vodama". Nakon završetka serije David Faustino (43) pojavio se uglavnom u sporednim ulogama nekih manje poznatih serija i filmova. Jedno je vrijeme bio i reper, ali prilično neuspješno.

Amanda Bearse - Marcy Rhoades-D'Arcy

Profimedia

Uloga dosadne susjede Marcy za Amandu Bearse (58) bila je odskočna daska za režiranje. To je i njoj bila najvažnija uloga dotad, a kako ju je zanimala režija, uzela je pod svoju palicu nekoliko epizoda "Bračnih voda". Kasnije je režirala i neke epizode serija "Dharme i Grega", "Rebe", MAD TV-ja" i drugih. Posljednja uloga koju je imala bila je sporedna u "Anger Managementu" Charlieja Sheena.

star vibes

serija

sitcom

Christina Applegate

Bračne vode

Ed O'Neill

Katey Sagal

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter