Ljubavno-poslovne veze

Kad supružnici postanu poslovni partneri stvari znaju završiti gadno, svađama, raspadima bendova, pa i na sudu


Ines Madunić
07.03.2019.14:00
Kad supružnici postanu poslovni partneri stvari znaju završiti gadno, svađama, raspadima bendova, pa i na sudu
Livio Andrijić/Cropix

sažeto

Indira Levak suprugu Miroslavu prepustila je menadžeriranje, a onda je došlo do raspada Colonije


Ines Madunić
07.03.2019.14:00

Posljednjih dana estrada bruji o prekidu koji bi mogao biti jedan od najznačajnijih unazad nekoliko godina. Zanimljivo je da se ne radi o prekidu ljubavne, nego poslovne veze. Navodno Severina više ne priča s Tomicom Petrovićem, dugogodišnjim menadžerom i najbližim suradnikom. On se o njezinoj karijeri brinuo 17 godina, a navodno će taj posao preuzeti njezin suprug Igor Kojić.

Davor Pongračić/Cropix

Iako službene potvrde nema i nijedna strana nije htjela komentirati ovaj, zasad tek samo trač, ljubavno-poslovne veze poput ove nisu novost na estradi.

Tony Cetinski deset je godina blisko surađivao s tadašnjom suprugom Ivanom Nobilo. Prvo je bila ljubavna veza, a onda joj je predložio da preuzme njegovu karijeru. Uspjeh je došao brzo, Tony je postao najtraženiji muški izvođač u zemlji, nizao je hitove i punio arene.

Srđan Vrančić/Cropix

Zajedno su dobili kćer Piju, a suradnja se nastavila čak i nakon razvoda braka. Ipak, to nije dugo trajalo. Ubrzo su prekinuli sve odnose pa je Tonyjev menadžment preuzela njegova izdavačka kuća.

"Ja ne bih tu puno mistificirao niti radio veliku priču, s obzirom na to da nisu transferi poput nogometaških, s Ivanom sam imao prekrasnih deset godina suradnje, tako da smo i privatno i poslovno se uspjeli pozitivno se rastati", rekao je Cetinski. Problemi su došli nekoliko godina kasnije, kad ga je Ivana tužila za neplaćanje alimentacije. 

Indira Levak u drugom braku s Miroslavom Levakom konačno je postigla privatnu, ali i poslovnu sreću i ispunjenost. Nakon godine dana braka odlučila je da će Miroslav preuzeti njezinu karijeru i postao joj je menadžer. Ona je tad bila u Coloniji.

"Sve se može kad se hoće i kad imate potporu u životu! Miro i ja smo privatno i poslovno u sretnoj vezi. Nadopunjujemo se na najbolji način i bez njega bi neke stvari bile neizvedive s obzirom na moj životni tempo. Blagoslov je kad pored sebe imaš osobu velikog srca, koja je brižna i zaštitnički gleda na svijet oko tebe. Miro je menadžer Colonije i puno stvari nam je olakšao tako da se sada mogu fokusirati samo na nastupe! Naša druga obiteljska ljubav, ali i posao je i dizajniranje i izrada vrtnih garnitura INDIRA i neopisiva je radost kad vidimo nove komade kad izađu iz proizvodnje", rekla je Indira.

Ronald Goršić/Cropix

Sve je to trajalo tri godine, a onda su njih dvoje odlučili da ona više neće biti dio grupe i krenula je u solo karijeru.

Dogodila se i javna svađa s Borisom Đurđevićem, koji je s njom osnovao Coloniju devedesetih.

"Indira i njen suprug su se dogovorili da će on biti menadžer grupe Colonia bez mog mišljenja i uplitanja. Ja tu nisam imao pravo glasa, jer ona je bila isključiva da više ne želi raditi ako on nije dio priče. Poštovao sam tu odluku, jer sam vidio kako se Indira osjeća sigurnije uz njega i da joj pomaže na svim privatnim i poslovnim razinama. Nažalost, nakon nekog vremena Indira i ja se nismo više nalazili, svi sastanci su se održavali između nas dvojice", rekao je Đurđević nakon svega.

Iako nije preuzeo menadžment njezine karijere, zaručnik Maje Šuput uključio se u njezin biznis nakon što je otišao iz šibenskog hotela u kojem je bio direktor i u kojem je upoznao pjevačicu.

Maja je prošle godine otvorila tvrtku "Majushka" koja se bavi prodajom suvenira s njezinim imenom, a sve koordinira Nenad Tatarinov. Prodaju majice i kape s njezinim imenom, mikrofone i slične proizvode, a za vrijeme Adventa imali su i kućicu u Zagrebu.

brak

Severina

Maja Šuput

Tony Cetinski

Indira Levak

igor kojić

Nenad Tatarinov

menadžer

Boris Đurđević

Ivana Nobilo

Miroslav Levak

Tomica Petrović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter