Misli svatko da je Dolphu bilo lako

'Kad smo bili u vezi Grace bi često dovela prijateljice koje sam morao zadovoljiti, a onda bih ujutro išao umoran na snimanje Rockyja'


Ines Madunić
10.10.2018.21:00
'Kad smo bili u vezi Grace bi često dovela prijateljice koje sam morao zadovoljiti, a onda bih ujutro išao umoran na snimanje Rockyja'
Getty Images

sažeto

Glumac Dolph Lundgren ispričao je detalje o burnoj vezi s glazbenicom Grace Jones


Ines Madunić
10.10.2018.21:00

Prije nego što se i sam proslavio kao Ivan Drago u 'Rockyju', švedski glumac Dolph Lundgren bio je u vezi s glazbenicom Grace Jones. Par se upoznao kad je on dobio posao kao njezin tjelohranitelj. Sve se događalo u osamdesetima, kad je Grace bila na vrhuncu slave, a Lundgren je tražio svoje mjesto u Hollywoodu.

Glumac je otkrio nepoznate detalje o vezi s osebujnom umjetnicom kao i zašto je njihova ljubav pukla.

 
 
 
View this post on Instagram

Dolph & Grace #twosday #love #dolphlundgren #gracejones #popculturecult

A post shared by @ popculturecult on Oct 9, 2018 at 8:29am PDT

"Grupni seks se događao s vremena na vrijeme, da, i s Grace i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako se ujutro moraš ustati da bi se borio sa Sylvesterom Stalloneom, onda nije tako dobro", rekao je Dolph.

Iako se cijelo njezino društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po cijele dane trenirao.

"Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila prijetnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u New Yorku si tada mogao šmrkati kokain usred restorana i nitko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare", rekao je.

Kad su zajedno dolazili na premijeru 'Rockya', on je bio potpuno nepoznat i svi su gledali samo u deset godina stariju Grace.

"Bio je je to jedan od onih nevjerojatnih trenutaka u Hollywoodu kad netko potpuno nepoznat postane slavan preko noći. Kad smo dolazili na premijeru ljudi su me doslovno odgurivali kako bi fotografirali nju. A kad smo izlazili 90minuta kasnije svi su htjeli fotografirati mene", rekao je Lundgren.

Upravo je njegova slava presudila njihovoj vezi. Naime, Šveđanin kaže kako je Grace postala ljubomorna kad su se druge žene počele interesirati za njega i zato je sve puklo u roku od pola godine.

Zajedno su bili četiri godine, a on je kasnije izjavio kako će ju uvijek voljeti.

ljubavna veza

ljubavni par

Grace Jones

Dolph Lundgren

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter