Drew o djetinjstvu

'Kad sam imala šest godina mama me oblačila kao staricu i vodila na tulume, postala sam ovisnica s 13'


Ines Madunić
28.12.2017.21:35
'Kad sam imala šest godina mama me oblačila kao staricu i vodila na tulume, postala sam ovisnica s 13'
Profimedia

sažeto

Glumica kaže da ne može vjerovati kako je izgledala kad vidi svoje fotografije iz djetinjstva


Ines Madunić
28.12.2017.21:35

Drew Barrymore (42) bila je senzacija kad se 1982. godine pojavila u E.T.-u Stevena Spielberga. Imala je samo sedam godina. Strelovit uspjeh od djevojčice je napravio ovisnicu o alkoholu i drogama. S devet godina pušila je cigarete, alkohol je pila s 11, s 12 godina pušila je marihuanu, a na kokainu je bila s 13. Kad je imala samo 14 godina završila je na prvom odvikavanju.

Glumica je danas potpuno druga osoba i živi zdravim životom te se posvetila svojim kćerima Olive (5) i Frankie (3). No, čak i danas joj je teško sjetiti se djetinjstva.

"Primjerice, nemam niti jednu svoju fotografiju iz djetinjstva gdje sam kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na tulume. Oblačila me kao 80-godišnju staricu kad sam imala šest godina. Nikad nisam bila kod kuće. Sve što sam znala je posao, drugog života nisam imala. Nisam imala obitelj. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas me ništa ne bi moglo natjerati da izađem iz kuće", rekla je glumica koja se s 14 godina legalno odrekla skrbništva svojih roditelja.

U tom je vremenu, prije prvog odvikavanja, radila po cijele dane, a noći bi provodila tulumareći. Omiljeni joj je bio kultni njujorški klub Studio 54.

"Uvijek sam bila buntovnica, i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je ljepše biti ljubazan prema drugima", kaže Drew, koja najviše uživa u ulozi majke. Kćeri ima iz braka s Willom Kopelmanom, a trenutno je single.

"Nikad nisam mislila da ću biti tako ispunjena bez romantične veze. Moje djevojčice me tjeraju da stanem i da im se potpuno posvetim. Nemam potrebu za romansom", rekla je glumica.

glumica

ovisnost

djetinjstvo

Drew Barrymore

ovisnica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter