Blogerica otkrila iskustvo s operacije

'Kad je sestra napravila taj potez, htjela sam umrijeti. Otišla sam piškiti, trebalo mi je sto godina za to'


Barbara Marinović
01.12.2018.08:30
'Kad je sestra napravila taj potez, htjela sam umrijeti. Otišla sam piškiti, trebalo mi je sto godina za to'
Foto: Instagram

sažeto

Jedna od najuspješnijih blogerica u regiji, Zorana Jovanović, bez zadrške priča o svemu, pa je tako progovorila i o operaciji povećanja grudi


Barbara Marinović
01.12.2018.08:30

Poznato je da blogerice dijele sa svojom publikom sve ono što im čini život, a drugačija nije ni Zorana Jovanović, jedna od najuspješnijih žena na društvenim mrežama s ovih prostora. Nikada Zorannah (umjetničko ime, op.a.) nije skrivala zahvate koje je radila na sebi, pričala je već davnih dana o metodama povećanja usnica, do detalja je fanovima opisala taj proces, a sada je isto učinila i nakon što je povećala grudi.

Čemu skrivati ono što je očigledno? Zna to i Zorana pa je sjela i odlučila svim zainteresiranim damama otkriti koliko je iskustvo povećanja grudi bolno. Nije ga htjela reklamirati, no niti negativno o njemu govoriti.

Nove grudi su Zoranu usrećile, no zbog njih je prvih dana oporavka gorke suze prolila. 'Od tog drena me s desne strane, kao da mi je netko zario nešto užareno, ja kada sam ustala, kad je sestra napravila taj potez (pogurala je da ustane, op.a.) htjela sam umrijeti. Otišla sam piškiti, trebalo mi je sto godina za to. Kad sam se vratila, moj mozak je znao da više neću ustati taj dan', ispričala je blogerica o prvom danu operacije.

Već dan poslije operacije puštena je na kućni oporavak. Najgore joj je pala činjenica da živi sama pa je jako teško provela taj vikend poslije operacije. U ponedjeljak ju je podigla spremačica njezinog stana. 'Kad su mi skinuli drenove, postala sam nova žena, bilo mi je puno lakše', dodala je blogerica. U svemu, grudi su je najmanje boljele. Muka je prošla, a tri tjedna od operacije Zorana je već otišla na odmor u egzotične krajeve.

Zorana Jovanović

Zorannah

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter