Nije htio otpjevati pjesmu

Justina Biebera na koncertu u Švedskoj skoro pogodili bocom u glavu


Dolores Drvodelić
14.06.2017.11:15
Justina Biebera na koncertu u Švedskoj skoro pogodili bocom u glavu
Screenshot/Youtube/Expectaculos

sažeto

Megapopularni Justin Bieber odbio je pjevati hit pjesmu, zbog čega je skoro dobio bocom u glavu


Dolores Drvodelić
14.06.2017.11:15

Justin Bieber nastupao je na glazbenom festivalu u Švedskoj, Stockholm's Summerburst Music Festival, na kojem mu je od obožavatelja u glavu skoro doletjela boca. Ljuti obožavatelj bocu je bacio prema 23-godišnjem pjevaču, jer nije ugodio molbama publike da otpjeva ljetni hit Despacito. Justin je pravovremeno reagirao te se izmaknuo kad je vidio što mu dolijeće prema glavi.

Mladi pjevač tvrdio je da se ne sjeća riječi aktualnog hita Despacito, koji je u svibnju zavladao ljestvicom "Billboard Hot 100", a nastao je kao suradnja Luisa Fonsija i Daddyja Yankeea, dok je Bieber sudjelovao na jednom od remikseva pjesme. On je zapravo ponajviše pridonio popularnosti pjesme, no izgleda kako nije i sam njen fan.

Naime, na koncertu prošlog mjeseca riječ "despacito" redovito je mijenjao riječima "dorito", "burrito", "pocito", a kako je sam priznao, nekad bi pjevao samo "bla, bla". Bieber se nije trudio sakriti nepoznavanje riječi pjesme, no izgleda kako se nema namjeru potruditi zapravo ih i naučiti. Može se samo nadati da će mu bijesna publika prestati bacati boce u glavu.

Bieber je inače u Europi povodom svoje svjetske turneje Purpose World Tour.

koncert

Švedska

turneja

Justin Bieber

boca

obožavatelj

Purpose World Tour

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter