Skandali pred kamerama

Jovana je pjevačicu napadala jer nema djecu, ali to je ništa prema dramatičnom Dikanu


Ines Madunić
24.03.2019.12:00
Jovana je pjevačicu napadala jer nema djecu, ali to je ništa prema dramatičnom Dikanu
Goran Sebelić/Cropix

sažeto

Srpska voditeljica objašnjavala je Jeleni Rozgi zašto je loše što je singl u svojoj emisiji


Ines Madunić
24.03.2019.12:00

Malena smo mi država i maleno tržište, no skandala nam nikad nije nedostajalo. Možda najzabavniji su oni kojima možemo svjedočiti, oni koji su zabilježeni kamerom i koje smo mogli gledati uživo ili barem kasnije na snimci. Evo nekih takvih kojih se i danas sjećamo.

Dikan baca prsten u Otvorenom

Nakon što je cijela hrvatska javnost, htjela-ne htjela bila upletena u dramatični razvod Vlatke Pokos i Josipa Dikana Radeljaka, čelnici javne televizije odlučili su da je dobra ideja pozvati upravo tog Dikana u politički late night show Otvoreno.

Degutantna emisija sadržavala je razne uvrede koje je Dikan uputio uskoro bivšoj supruzi, a vrhunac je bio kad je skinuo vjenčani prsten i u holivudskoj maniri ga bacio preko cijeloj studija. I danas, 15 godina nakon, teško je shvatiti zašto smo to morali gledati, ali u tom je trenutku svima u zemlji postao kristalno jasan pojam infotainmenta.

Rozga kod Jovane

Jovana Joksimović imala je svoju porciju skandala, no najneugodniji bio je razgovor s Jelenom Rozgom, s kojom je navodno u privatnom životu prijateljica, ili je barem bila. Na Dan žena pretprošle godine Jelena je gostovala na srpskoj televiziji u kojoj je Jovana imala misiju - posramiti pjevačicu jer nema partnera i nije rodila dijete.

"Moraš naći nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina, onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga... Kažeš: 'Ok, ja sam to i to godište, ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete", neumorno je govorila pjevačici, dodajući kako joj je "vrijeme da rodi". Ne zna se kome je blo više neugodno, Jeleni, suvoditelju Srđanu Predojeviću ili publici koja je to gledala.

Kerumova ekskluziva na svojoj televiziji

Željko Kerum taman je postao gradonačelnik Splita kad je šokirao javnost priznanjem o svom privatnom životu na TV Dalmaciji, tada u njegovom vlasništvu. Na kraju intervjua izrekao je svoju obavijest.

Jadran Babic / CROPIX

"Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete. O ovoj temi više nikada neću govoriti. Znam da koristim televiziju za privatnu stvar, ali druge mi televizij nisu naklonjene", rekao je Kerum. U istom je obraćanju izjavio kako se ispričava obitelji koju je povrijedio, da ih sve želi zaštititi te kako sve to "nije u skladu s njegovim svjetonazorom, ali eto, dogodilo se". 

S mladom Fani je i danas u braku.

Pedofil u Big Brotheru

Prošlogodišnji Big Brother nije započeo dobro za produkciju. Samo dan nakon predstavljanja kandidata i njihovog ulaska u kuću mediji objavljuju kako se jednom od njih, Aleksandru Neradinu, sudi za spolnu zlouporabu djeteta. Kolokvijalno rečeno, radi se o kaznenom djelu pedofilije. Grobar iz Makarske osuđen je kasnije na četiri i pol godine zatvora jer je preko društvenih mreža nagovarao 15-godišnjakinju da mu šalje fotografije seksualnog sadržaja.

RTL

"Nisam ja nikakav pedofil", izjavio je prije početka suđenja i tvrdio da je nevin. Neugodnosti koje si je RTL televizija priuštila mogle su biti izbjegnute malo detaljnijim provjeravanjem svih kandidata.

Tatjana Jurić i Exkluziv

Voditeljica je bila jedno od zaštitinih lica RTL-a, no 2008. odlučila je otići. Iako isprva nije htjela reći gdje odlazi, njezina televizija brzo se počela ponašati kao da si nikad nisu bili dobri.

Foto: CROPIX

U emisiji Exkluziv, koju je svojedobno vodila i Tatjana, kolegica Vanja Halilović najavila je vijest o njezinoj trudnoći skoroj udaji.
"Exkluziv ima svoj prepoznatljiv stil koji publika voli i ne tražim nikakve posebne tretmane, ali bi bilo zgodno da sam znala detalje, no nema govora o nikakvoj ljutnji prema Vanji Halilović. Ljudi ne udajem se, nisam trudna i nisam u svađi s RTL televizijom", izjavila je tada Tatjana.

big brother

Jelena Rozga

Željko Kerum

Vlatka Pokos

Tatjana Jurić

Josip Radeljak Dikan

Jovana Joksimović

Fani Kerum

televizijski skandali

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter