U istoj kapeli kao Meghan i Harry

Još jedno kraljevsko vjenčanje, princeza Eugenie udaje se za bivšeg konobara


Ines Madunić
22.01.2018.14:00
Još jedno kraljevsko vjenčanje, princeza Eugenie udaje se za bivšeg konobara
Reuters

sažeto

Najesen će biti drugo ovogodišnje kraljevsko vjenčanje, objavili su iz Buckinghamske palače


Ines Madunić
22.01.2018.14:00

Vojvoda i vojvotkinja od Yorka objavili su u ponedjeljak da se njihova kći princeza Eugenie (27) udaje za svog dugogodišnjeg dečka Jacka Brooksbanka (31).

Zaručili su se u Nikaragvi početkom godine, a vjenčanje će biti najesen, i to na istom mjestu na kojem će se vjenčati Meghan Markle i princ Harry, u kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor. Službene fotografije očekuju se ovih dana, na kojima će se prvi put vidjeti i zaručnički prsten.

Kraljičina unuka Eugenie inače je kći princa Andrewa (57), mlađeg brata princa Charlesa, te Sarah Ferguson (58). Njih su dvoje rastavljeni, a imaju još i kćer Beatrice (29).

Eugenie je upoznala Jacka Brooksbanka prije osam godina na skijanju u Švicarskoj. Brzo su započeli vezu. Ona je tad krenula na fakultet, a on je bio konobar.

Ambiciozni mladić ubrzo je postao menadžer visokoprofiliranog kluba u kojem su redovni gosti bili članovi kraljevske obitelji. Danas je uvoznik vina te ima lanac trgovina u kojima prodaje druga alkoholna pića. Između ostalog, ekskluzivni je zastupnik za brend tekile Casamigos, čiji je vlasnik donedavno bio George Clooney.

Iako nije htio ići na sveučilište jer se oduvijek htio baviti ugostiteljstvom, a san mu je imati svoj pub, Jack ima aristokratsko porijeklo te su on i Eugenie daljnji rođaci, što je u krugovima kraljevske obitelji veliki plus.

kraljevska obitelj

vjenčanje

zaruke

princeza Eugenie

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter