Stalno pod povećalom

Još jedna tajnica dala otkaz Meghan, napadaju ju sa svih strana, a ona se prvi put poklonila svom svekru


Ines Madunić
12.03.2019.08:00
Još jedna tajnica dala otkaz Meghan, napadaju ju sa svih strana, a ona se prvi put poklonila svom svekru
Profimedia

sažeto

Meghan treba roditi za mjesec i pol, a napadi na nju ne prestaju


Ines Madunić
12.03.2019.08:00

Meghan Markle već je skoro dvije godine pod stalnim povećalom javnosti, otkad se zaručila za princa Harryja, a pogotovo otkad je trudna. Napadi na nju ne prestaju, a mnogi sad upozoravaju kako stvar prelazi granice dobrog ukusa jer se nerijetko radi o seksizmu i rasizmu.

Okolnosti joj nikako ne idu na ruku. Navodno se posvađala s Kate Middleton, svojom šogoricom, iako nikakvo priopćenje iz Palače nije to potvrdilo - ali ni demantiralo.

Također, Meghan i Harry ostali su u posljednjih pola godine bez značajnog broja djelatnika.

Posljednja u nizu je osobna tajnica Amy Pickerill, koja će napustiti par nakon što se rodi njihovo prvo dijete.

Objašnjenja kako Amy odlazi jer seli iz Ujedinjenog Kraljevstva, a bila joj je najbliža suradnica koja je organizirala njezine sastanke i pojavljivanja u javnosti.

Navodno je htjela otići do kraja prošle godine i to je na vrijeme najavila, no nakon što se saznalo da je Meghan trudna, odlučila je ostati do rođenja djeteta.

No, to neće pomoći Meghan, koja je već zaradila reputaciju opake šefice.

U studenom je otkaz nakon samo šest mjeseci dala njezina osobna asistentica Melissa Touabti, slijedila je asistentica za odnose s javnošću Meghan i Haryja, Samantha Cohen, a krajem godine napustila ju je i tjelohraniteljica. Netom nakon vjenčanja otkaz je dao Harryjev osobni asistent Edward Lane Fox, koji je s princom radio posljednjih 15 godina.

"Za razliku od Kate, koja je devet godina bila Williamova djevojka i prošla je kroz sve faze s obitelji te je točno znala u što se upušta, Meghan je imala samo nekoliko mjeseci da se navikne na život u praktički najtradicionalnijoj obitelji na svijetu. Nije joj lako prihvatiti kako njezin život sad izgleda", kažu izvori.

Ipak, Meghan se trudi i u javnosti uvijek izgleda kao da ju ništa od silnih skandala ne dotiče.

Profimedia

Na misi održanoj u opatiji Westminster u povodu Dana Commonwealtha Meghan se izljubila s Kate kao da su najbolje prijateljice, jako je pazila na protokol pa se dva puta naklonila kraljici Elizabeti II, kao i svi drugi, a prvi put je uz naklon pozdravila i svekra princa Charlesa, prije nego što ga je poljubila u obraz.

Meghan se našla na udaru kritika i kad je prošlog mjeseca odletjela u New York na svoju raskošnu zabavu povodom rođenja bebe koju su za nju organizirale prijateljice Amal Clooney i Serena Williams. Britanci su samo zbrajali koliko je putovanje koštalo porezne obveznike, jer je Meghan išla privatnim čarter letom, a morali su je cijelo vrijeme pratiti i djelatnici osiguranja, koje kraljevskoj obitelji plaća država.

Profimedia

Naravno, na sve to još dolazi i Meghanina obitelj s očeve strane koja ju nemilosrdno razapinje i proziva po svjetskim medijima.

Njezin otac Thomas objavio je pismo koje mu je slala prije vjenčanja u kojem ga moli da ne raspravlja o njihovim obiteljskim i privatnim stvarima s novinarima nego s njom. Polusestra Samantha stalno ju vrijeđa, a planira objaviti dvije knjige o svom životu s Meghan, a u kojima će ju "razotkriti" kao licemjernu i lažnu.

A učili su nas da će sve biti dobro kad pronađemo svog princa...

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

Kate Middleton

kraljica Elizabeta II.

princ Charles

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter