Jedni od najboljih

Jinxi za mjesec dana u Domu sportova slave 20 godina karijere


100posto
03.04.2018.12:20
Jinxi za mjesec dana u Domu sportova slave 20 godina karijere
Promo

sažeto

Posebni gosti Jinxima bit će beogradski bend Artan Lili


100posto
03.04.2018.12:20

Mjesec dana nas dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album 'Pogrebi & Pomiriši' tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Od prvog velikog hita Jinxa 'Smijem se' prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od 'Brazila', 'Ljeta', 'Na plaži', 'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici.

Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota 'Nije svejedno' u Lampshade Media izdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Dragan Knežević (gitara).

"Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen", ističu Artan Lili.

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture, kada su premijerno predstavili dugoočekivani album - 'Pogrebi & Pomiriši'!

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju, a Artan Lili će se odlično uklopiti u ovaj veliki scenski spektakl.

koncert

Dom sportova

Jinx

Artan Lili

newsletter

Prijavite se na Newsletter