Imaju devet godina

Jezivo djetinjstvo najljepših djevojčica na svijetu: 'Idu u privatne šopinge i dobivaju odjeću, a nakon snimanja nagradim ih ručkom u finom restoranu'


Ines Madunić
13.03.2019.11:00
Jezivo djetinjstvo najljepših djevojčica na svijetu: 'Idu u privatne šopinge i dobivaju odjeću, a nakon snimanja nagradim ih ručkom u finom restoranu'
Instagram

sažeto

Djevojčice imaju i dvije godine starijeg brata koji se isto bavi manekenstvom


Ines Madunić
13.03.2019.11:00

Prije osam godina svijet je osudio francuski Vogue zbog snimanja editorijala s tada desetogodišnjom Thylane Blondeau. U njemu je djevojčica pozirala u odjeći za odrasle žene, s teškom šminkom, u štiklama i seksualiziranim pozama. Potaknuta je debata o seksualizaciji djevojčica, a editorijal je do danas ostao jedan od najkontroverznijih.

Thylane Blondeau danas ima 18 godina i nastavila se cijelo vrijeme baviti manekenstvom, a ima i svoju liniju odjeće.

A kako je ona odrasla, titulu "najljepših djevojčica na svijetu" preuzele su neke druge curice. Trenutno je svijet opsjednut blizankama Avom Marie i Leah Rose Clements, devetogodišnjim curicama iz Los Angelesa.

Otkad su se rodile, priča njihova majka Jaqi, ljudi su joj govorili da ih prijavi u neku agenciju za modeling. To je i učinila kad su imale šest mjeseci, no kako je imala i dvije godine starijeg sina, jednostavno nije imala vremena posvetiti se karijeri svoje novorođenčadi.

Zato je to odlučila kad su navršile sedam godina.

"Vjerujem u znakove, a broj sedam je sretan broj. Pa kad su 7.7.2017. navršile sedam godina, pitala sam ih žele li da im otvorim Instagram. Pristale su. Tad su već konačno počele imati svaka svoju osobnost. Uživale su u plesanju i izvođenju pred ljudima, pred publikom. Nije bitno pred kime, susjedima, obitelji ili nepoznatim ljudima. Voljele su biti u centru pozornosti", izjavila je njihova majka.

Zato im je napravila Instagram profil i kontaktirala agencije. Ubrzo su Ava i Leah dobile prve poslove. Nosile su revije, snimale kampanje za Skechers, Target i druge velike brendove, a na Instagramu ih prati više od milijun ljudi. Imaju i svoj YouTube kanal, a u manekenstvo je ušao i njihov dvije godine stariji brat Chase.

"Protekla godina za djevojčice je bila jako uzbudljiva. Bile su u privatnim šopinzima, brendirana odjeća dolazila im je na kućnu adresu, fotografirale su se s obožavateljima... Naravno, njima su bitna prijateljstva koja su ostvarila dosad", kaže majka. Dodaje kako Ava i Leah ispunjavaju svoje školske obaveze "kad god mogu", a kad odrade snimanje voli ih nagraditi ručkom u restoranu.

Majka se najviše brine o njihovoj karijeri, a na svom je blogu pisala o negativnim komentarima koje dobije.

 
 
 
View this post on Instagram

Party of 5 👱🏼‍♀️👱🏼‍♀️👦🏼👩🏻👱🏼‍♂️❣️Speaking of... have you guys been checking out our Fun Fam Facts!?! We have been posting one fact a day about our family that you may not have already known! Don’t worry... if you missed any, just click on the button in our profile that says Fam Facts and you can catch them all there! 📸 @joannebarratt_photo @beau_hudson - - - - #fashion #girlmodel #la #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #photoshoot #childmodel #modellife #lamodelsyouth #family

A post shared by Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins) on Mar 12, 2019 at 10:10am PDT

Ona kaže da nije istina da roditelji puno zarađuju od njihovih karijera jer, s obzirom na to da žive izvan Los Angelesa, puno novca ode na benzin i druge troškove.

"Najteže mi padaju putovanja do Los Angelesa nekoliko puta tjedno za vrijeme gužve koja traju i do šest sati. Srećom, djeci to ne smeta jer uglavnom gledaju film ili pišu domaću zadaću, ali za mene je to ponekad užasno iscrpljujuće", rekla je Jaqi.

Dodaje i kako nije ona odlučila da će joj se djeca baviti manekenstvom, nego one, kao i da je to nešto u čemu one uživaju, kao što druga djeca uživaju u sportu ili drugim hobijima.

"Ako dođe dan da se požele baviti nečim drugim, podržat ću ih u potpunosti u tome. Ali zasad, bile one djeca ili ne, to je njihova odluka i one u tome uživaju. Nemojte ih sažalijevati. Nisu tužne, ne propuštaju svoje djetinjstvo i da, povremeno nose malo šminke jer je to takva industrija", zaključila je Jaqi.

manekenke

Thylane Blondeau

najljepša djevojčica na svijetu

blizanke Clements

djeca modeli

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter