Uvijek se drže iste postave

Jeste li ikad uočili ovu zanimljivost na obiteljskim fotografijama kraljevske obitelji?


Mirjana Filipović
04.01.2018.13:10
Jeste li ikad uočili ovu zanimljivost na obiteljskim fotografijama kraljevske obitelji?
Profimedia

sažeto

Kraljevski par svojoj se djeci trudi osigurati što jednostavnije djetinjstvo s obzirom na uvjete u kojima žive


Mirjana Filipović
04.01.2018.13:10

Kate Middleton i princ William s obzirom na okolnosti trude se svojoj djeci priuštiti što jednostavnije djetinjstvo, pa su ih primjerice lišili obaveza oko božićnih formalnosti kraljevske obitelji u Sandringhamu i dopustili im da se zabavljaju u domu Kateinih roditelja kako bi uživali u 'običnim' blagdanima.

I dok u jednu ruku odstupaju od običaja u kraljevskoj obitelji, u drugu se drže tradicionalnih pristupa. Naime, mnogi su na temelju njihovih fotografija s javnih nastupa primijetili jednu sitnicu - William je uvijek posvećen četverogodišnjem sinu Georgeu, a Kate njihovoj dvogodišnjoj djevojčici Charlotte. U istoj postavi su se fotografirali i za obiteljsku božićnu čestitku. Pozirali su tako da se George držao za ruku svog oca, dok se malena Charlotte naslonila na majku.

Profimedia

PR stručnjakinja Jasmine Peters tvrdi da ovakav raspored zasigurno nije slučajnost.

Profimedia

- Očeve se obično veže uz odgovornost i zaštitu, osobu koja će svom sinu postaviti temelj njegove uloge u obitelji, ali pokazuje i čvrstu vezu koju su stvorili otac i sin, te majka i kćer. Svaki roditelj koji razumije da će odnos koji izgradi sa svojim djetetom utjecati na njihovu budućnost, razumije i važnost stvaranja te čvrste veze u ranom djetinjstvu i mladosti. Pa iako ove fotografije mogu izgledati pomalo tradicionalno, očito je da Kate i William to itekako uzimaju u obzir - objašnjava ova PR stručnjakinja za Daily Mail.

Profimedia

U rujnu prošle godine iz kraljevske obitelji su potvrdili da Kate i William čekaju treće dijete. Zbog lijepih vijesti svi su presretni, a osim dolaska prinove u obitelj, svi se spremaju i za vjenčanje princa Harryja te Meghan Markle koje je najavljeno za 19. svibnja. 

Reuters

kraljevska obitelj

Kate Middleton

princ William

princ George

princeza Charlotte

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter