Zadnji put su se sastali na Valentinovo

Jennifer je odgađala objavu o rastavi, a Justin je samo želio nastaviti normalno živjeti


Mirjana Filipović
19.02.2018.09:55
Jennifer je odgađala objavu o rastavi, a Justin je samo želio nastaviti normalno živjeti
Profimedia

sažeto

Jennifer Aniston propao je i drugi brak


Mirjana Filipović
19.02.2018.09:55

Iako se često šuškalo o problemima u braku Justina Therouxa (49) i Jennifer Aniston (46), svi su ostali u nevjerici kad su krajem prošlog tjedna potvrdili da se zbilja rastaju nakon manje od tri godine. Bivši supružnici zadnji put su se sastali na Valentinovo u Los Angelesu. Tu večer su odlučili da je vrijeme da javno obznane da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Reuters

- Jennifer je o krahu njihovog braka željela šutjeti što je to više moguće jer je pod svaku cijenu željela izbjeći medijsku pozornost. Justin je pak želio da to riješe čim prije kako bi nastavio živjeti svojim novim životom - tvrdi izvor.

Profimedia

Iako su dio Valentinova proveli zajedno, na Jenniferin rođendan 11. veljače ipak su bili razdvojeni. Glumica je brojku 49 obilježila s prijateljicom Courteney Cox.
Jennifer je od 2000. do 2005. bila u braku s Bradom Pittom od kojeg se rastala jer se on zaljubio u Angelinu Jolie. Vezu s Justinom započela je 2011. godine, zaručili su se u kolovozu 2012., a vjenčali su se početkom kolovoza 2015. godine.

Jennifer Aniston

rastava braka

Justin Theroux

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter