Irena Žilić objavila novi spot

Jedna od naših najboljih kantautorica ima savršenu pjesmu za duge zimske noći


Ines Madunić
14.11.2017.09:55
Jedna od naših najboljih kantautorica ima savršenu pjesmu za duge zimske noći
Promo

sažeto

Uskoro možemo očekivati i Irenine nove nastupe u Hrvatskoj


Ines Madunić
14.11.2017.09:55

Irena Žilić nakon sjajne koncertne promocije albuma "Haze" predstavlja novi singl i spot s albuma, pjesmu "Omega". Pjesmu autorski potpisuje sama glazbenica, koja je čitav album snimila u suradnji s Markom Mrakovčićem, a video potpisuje Sebastian Søgård (73 collective) s kojim Irena rado surađuje.

"Omega je snimljena u siječnju 2017. kao posljednja od pjesama s albuma 'Haze', a kao što joj i ime kaže predstavlja 'točku na i' čitavog albuma. Koncept spota je osmišljen na temelju tematike same pjesme i iz tog razloga je stavljena u ovakav vizualni kontekst", istaknula je Irena.

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica je svoj novi studijski uradak objavila u ožujku ove godine. Album je pokupio samo riječi hvale od strane kritike i publike, a glazbenica je novim albumom otkrila i novi, drugačiji zvuk nakon izvrsnog EP-a "Days of Innocence" i LP-ja "Travelling". Albumom "Haze" Irena je krenula i u novom smjeru u karijeri te je na nastupima prati bend koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi).

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine. Nove koncertne datume Irena će objaviti uskoro.

pjesma

spot

singl

Irena Žilić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter