jedva spaja kraj s krajem

Jedna od najvećih zvijezda ovih prostora na rubu teške bijede. Ovih dana pobjegla iz stana, zbog financijskih problema prijavljivala se u realityje


100posto
05.11.2019.12:55
Jedna od najvećih zvijezda ovih prostora na rubu teške bijede. Ovih dana  pobjegla iz stana, zbog financijskih problema prijavljivala se u realityje
Igor Sambolec/Cropix

100posto
05.11.2019.12:55

Osamdesete godine za nju su bile nevjerojatno uspješne – Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, tada je harala glazbenom scenom, a isto tako nudili su joj ugovore i u inozemstvu. Pjevač glazbene skupine Duran Duran Simon Le Bon izjavio je jednom prigodom da je ona najbolja pjevačica na svijetu. 

Bebi Dol je nastupala i izvan granica tadašnje Jugoslavije, bila je tražena čak i u Egiptu, a u Parizu su joj nudili izdavački ugovor. Vrhunac je doživjela 1991., kad je konačno pobijedila na Jugoviziji i predstavljala zemlju na Eurosongu s pjesmom 'Brazil'.

Nastupala u realityjima zbog novca

Igor Sambolec/Cropix

No u državi koja se tada raspadala i u kojoj je trajao rat više nije bilo mjesta za pjevačke zvijezde. Iako je Bebi Dol nastavila nastupati, posljednjih godina o njoj se samo čuju tužne ili čudne vijesti. Tako je posljednjih deset godina glazbenu karijeru ostavila po strani te ju se uglavnom moglo vidjeti u reality showovima. Mnoge gledatelje kao i natjecatelje šokirala je svojim ponašanjem. Tako se posvađala s jednom natjecateljicom, natjeravala je nožem te je porezala po prstu.

No, ono o čemu se govorka već godinama jest da nekad popularna pjevačica, jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, već dugo ima financijskih problema, iz kojih se nikako ne može izvući. Povremeno ima nastupe, ali to je nedovoljno za sve njezine životne potrebe. Posljednjih pola godine njezina je financijska situacija toliko kritična i navodno nije plaćala ni stanarinu, a ni režije. 

Pobjegla iz stana

Igor Sambolec/Cropix

Tako se srpskim medijima proširila vijest da je Bebi Dol ovih dana pobjegla iz stana na Vračaru u kojem je donedavno živjela zato što četiri mjeseca nije platila ni režije, a niti stanarinu. Baš zbog financijskih problema prijavljivala se u reality showove, a sudjelovala je i u Zadrugi.

Izvor blizak Bebi u medijima je tako izjavio da je pjevačica zbog toga preko noći pobjegla iz stana jer joj je bilo neugodno reći vlasniku stana da nema novac za stanarinu. 

glazba

Jugoslavija

siromaštvo

Bebi Dol

newsletter

Prijavite se na Newsletter