Dečki iz benda 'Tragovi' osvajaju publiku

'Jedini ritual koji imamo je da prije izlaska na pozornicu je taj da mora vladati pozitiva'


Mirjana Filipović
15.05.2017.14:40
'Jedini ritual koji imamo je da prije izlaska na pozornicu je taj da mora vladati pozitiva'
PR fotografija

sažeto

Odjek njihovog prvog singla 'Sve na ljubav miriše' nadmašio je sva njihova očekivanja


Mirjana Filipović
15.05.2017.14:40

Koprivnički bend 'Tragovi' postoji od studenog 2014. godine, a okupili su se s ciljem da sviraju pop, rock i zabavnu domaću glazbu te kako bi ostavili trag u srcima publike. Članovi benda su: Dejan Petričević - solo gitara, Dario Horvatić - bas, Dominik Šikulec - klavijature, Kristijan Petrikovski - bubnjevi i Mihael Bogčev - vokal. Njihov prvi singl 'Sve na ljubav miriše' u suradnji s Denisom Dumančićem osvojio je srca publike, kao i radijske stanice, a i oni sami imali su dobar osjećaj kad je spomenuta pjesma u pitanju.

- Pjesma nam je sjela na prvu, još kada nam je Denis poslao demo snimku uz gitaru i vokal. A kada je bila gotova u studiju, znali smo da smo napravili dobar posao i imali smo dobar osjećaj u vezi nje. No, odjek publike i radijskih stanica nadmašio je naša očekivanja jer smo ipak novi bend na sceni i nismo bili poznati široj javnosti - kažu dečki.

Od izlaska prvog singla održali su nekoliko koncerata, a kako kažu, publika je već od prvog dana izlaska pjesme pjevala zajedno s njima.

- S obzirom na to da iza sebe imamo stotine nastupa, treme, osim one pozitivne, gotovo da i nema. Zajedno smo odradili mnogo koncerata tako da se već toliko dobro poznajemo na pozornici i među nama vlada povjerenje u svaku notu koju odsviramo. Jedini ritual koji imamo je taj da prije izlaska na pozornicu jest taj da mora vladati pozitiva i energija uz puno smijeha - otkrili su.

Njihov prvi zajednički nastup bio je na Badnjak u Ludbregu.

- Imali smo dogovorene svirke u trajanju od četiri dana u razdoblju od Badnjaka pa do Nove godine. Osjećaj je bio iznimno dobar jer smo se prije prvog nastupa jako puno pripremali i vježbali kako bismo se u javnosti od samog početka predstavili kao uigran bend - prisjećaju se.

Sljedeći singl planiraju na jesen.

- Neka prvi singl odradi svoje i predstavi nas što većem broju publike. O cijelom albumu još ne razmišljamo, ali vjerujemo da će do njega doći u narednim godinama. Zasad smo orijentirani na prvi singl i s uzbuđenjem pratimo komentare i reakcije publike - zaključili su.

Tragovi

Sve na ljubav miriše

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter