No Comment by vaša Ljubica

Jedan od najpoznatijih hrvatskih parova obmanjuje javnost, zapravo se nisu razveli?


100posto
22.02.2019.11:00
Jedan od najpoznatijih hrvatskih parova obmanjuje javnost, zapravo se nisu razveli?
Foto: iStock

sažeto

Valjda se premišljaju, vole, mogu, ali i ne mogu jedno s drugim...


100posto
22.02.2019.11:00

Dragi moji,

Proljeće ide, još malo pa će svi krenuti na anticelulitne tretmane. Kozmetičarke već zadovoljno trljaju ruke jer za fin novac protrljat će dobro i brojna bedra znanih i neznanih dama. Sve nataložene naslage istopit će se, a Instagram već u lipnju frcati od oduševljenih komentara ispod golišavih fotografija #nophotoshop dama.

One sklonije zdravom životu vježbaju u teretanama, muče se i vizualiziraju badić, lajkove, komentare. Zamisli da ti ispod objave poruče da imaš celulit, a sve u nježnoj dobi od 40 godina. Nedopustivo. Ništa ja protiv dobrog treninga nemam, dapače, potičem i pozdravljam. Neka je u nezdravom društvu i okruženju barem zdravi život.

Nego, niste vi kliknuli ovo literalno remekdjelo da biste čitali o vježbanju, teretani i celulitu. To ste već pretresli s frendicama na kavi stoput. Došli ste po dozu onoga što svi znaju, a kao nitko ne zna.

Foto: iStock

Šapnula mi čitateljica, da ne kažem obožavateljica, da se poznati i odnedavno razvedeni par zapravo uopće nije razveo. Kao u najromantičnijem filmu odlučili su se rastati, ali ne i predati papire za razvod. Formalno ili i neformalno - još su zajedno, muž i žena, ljubavnici, životni partneri, suradnici... Valjda se premišljaju, vole, mogu, ali i ne mogu jedno s drugim... Ona je prilično emotivna, prevrtljiva i strasnih emocija, a ni on nije bolji.

Tko će ga znati. Oboje su jako uspješni, ostvareni ljudi pa čudi malo to zavlačenje s papirima. Ne vjerujem da su 'fejkali' za pozornost medija, to im nije potrebno. Prije će biti da se ne mogu nikako odlučiti što da naprave dalje. Neodlučni su, a emotivni putevi uvijek su kao i oni božji... Nepredvidivi. Ma neka ljudi, sreću im želim u svakom slučaju. Samo nemojte lagati ovaj napaćeni narod, mnogima je vaš razvod udarna vijest u danu. Nažalost.

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Foto: iStock

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter