Ovo je prava istina

Jedan od najdražih filmova svih vremena trebao je imati mračan kraj


Mirjana Filipović
07.03.2017.11:40
Jedan od najdražih filmova svih vremena trebao je imati mračan kraj
Profimedia

sažeto

Film 'Zgodna žena' zaradio je 463 milijuna dolara u cijelom svijetu, a Roberts je za tu ulogu nominirana za Oscara za najbolju glumicu


Mirjana Filipović
07.03.2017.11:40

Iako su u užem izboru za ulogu Vivian bile Meg Ryan, Melanie Griffith, Sharon Stone i Michelle Pfeiffer, 'Zgodna žena' je film koji je među zvijezde vinuo Juliju Roberts.

I dok mnogi ni ne pomišljaju da je jedan od najpopularnijih filmova svih vremena trebao drugačije završiti, istina je nešto drugačija.

Naime, film je prvo zamišljen kao drama o prostituciji u los Angelesu, a Vivien je trebala biti ovisnica o drogama, otkrio je Jeffrey Katzenberg, bivši predsjednik Walt Disney studija, piše Us Weekly.

- Ne mogu vam ni reći koliko smo vremena potrošili na raspravljanje o tome. Po originalnom scenariju, koji je puno dramatičniji, Vivian je ulična prostitutka koja umire od predoziranja. Teško je bilo uvjeriti ostatak ekipe da trebamo napraviti bajku o princezi. Sve ostalo je povijest, znate i sami - zaključio je Jeffrey.

Film 'Zgodna žena' zaradio je 463 milijuna dolara u cijelom svijetu. Roberts je za tu ulogu nominirana za Oscara za najbolju glumicu, a film je nominiran za Zlatni globus za najbolju filmsku komediju. popularnost filma ni s godinama nije opala.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter