Obožavatelji plastike u Hrvata!

Jagodice, usta, nos, liposukcije... Oni pretjeruju i nije ih briga, žele operacijama doći do savršenstva


Barbara Marinović
03.11.2018.19:00
Jagodice, usta, nos, liposukcije... Oni pretjeruju i nije ih briga, žele operacijama doći do savršenstva
Foto: Profimedia, Cropix

sažeto

Neven Ciganović ne krije ljubav prema estetskoj kirurgiji, a s tim problema nema ni Boris Kosmač


Barbara Marinović
03.11.2018.19:00

Ovisnost o plastičnim operacijama i fizičkim transformacijama priznata je i od strane struke. Tako će etični estetski kirurzi bez problema odbiti osobu za koju je evidentno da ima takav problem i želi pretjerati, a psiholozi i psihijatri prionut će na rješavanje problema, ukoliko ga osoba ima. Dok jedni imaju ozbiljan problem, drugi jednostavno rade na tome dok ne postignu viziju sebe - točno onakvu kakvu su zamislili. U posljednje vrijeme upomoć su stigli filteri, pa se neki umjesto da odu pod nož radije 'srede' pomoću čuda tehnologije.

Hrvatski rekorder, barem među celebrityjima, svakako je Neven Ciganović. O njegovoj ljubavi prema operacijama i Britanci su snimali emisiju, a Cigi o svemu govori otvoreno. Nije licemjeran pa nema problema reći kako stvari stoje. Po vlastitom priznanju prvom se zahvatu podvrgnuo još 1992. godine, kada je povećao usne. Otad su se zahvati počeli redati, radio je jagodice, nekoliko puta operirao nos, usta smanjivao i povećavao... Nije po tijelu ništa dirao, no svi fileri i tretmani za održavanje mladosti njemu su prijatelji! Zbog operacije nosa svojedobno je došao i u zdravstveni problem koji je javio kao nuspojava uslijed anestezije, no uspješno je i to prebrodio.

Profimedia

Nedavnom nam je u razgovoru o svojim zahvatima govorio i Boris Kosmač. Voditelj i poduzetnik uvijek vrijedno radi na svojim projektima, a tako i na sebi. Zovu ga kraljom liposukcije i botoksa, no njega to ne zamara. Zadovoljan je kako danas izgleda, pa makar to značilo podvrći se liposukciji nekoliko puta, operaciji nosa, podizanju kapaka... Ništa mu nije bilo teško za ljepotu podnijeti, a danas izgleda onako kako je htio i kako je zamislio, a usput pazi i na prehranu. Sve kako ne bi narušio trud.

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX

Nina Morić jedna je od onih koji su zaista pretjerali. Podvrgla se operaciji usnica, nosa, obraza, redovito, čini se, koristi filere, a sve je rezultiralo transformacijom za koju će mnogi komentirati da i nije najuspješnija. Pogotovo ako se sjete njezine legendarne ljepote.

Cropix/Arhiva

Danijela Dvornik svojedobno je priznala da se podvrgla liposukciji bedara, trbuha i podbratka, ali i operaciji nosa. Nema ništa niti protiv filera u svrhu povremenog peglanja bora ili osvježavanja usnica. Nije to nikad pričala na sva zvona, no nema problema o tome niti govoriti.

Nina Moric

Danijela Dvornik

neven Ciganović

Boris Kosmač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter