Brutalno iskreno

Jada rekla Willu u lice: 'Nikad se nisam htjela udati, plakala sam dok sam išla prema oltaru'


Ines Madunić
23.10.2018.14:00
Jada rekla Willu u lice: 'Nikad se nisam htjela udati, plakala sam dok sam išla prema oltaru'
Getty Images

sažeto

U braku su već 20 godina, a sad su odlučili podijeliti neke detalje o svojoj vezi


Ines Madunić
23.10.2018.14:00

U svom talk showu na društvenim mrežama Jada Pinkett Smith ugostila je svog supruga Willa, a s njima su za stolom sjedile i njezina majka te kći Willow. Naziv je bio "Postajući gospodin i gospođa Smith", a emitirat će se dvije epizode. U prvoj su pričali o tome kako su se upoznali, zaljubili i postavili neke temelje svojoj vezi.
"O našoj vezi oduvijek puno pričaju i misle da smo čudni pa ćemo im konačno dati ono što žele", kaže na početku Will.

Otkrili su tako da je Will primijetio Jadu u sitcomu i odmah mu se svidjela, a njegov prijatelj Alfonso Ribero - koji je u "Princu s Bel Aira" glumio Carltona - trebao mu je srediti spoj. No, te večeri, kad je došao upoznati Jadu, na kraju je završio sa Sheree Fletcher, s kojom se ubrzo vjenčao i dobili su sina Treya.

Jada je u međuvremenu bila na spoju s Alfonsom, ali nekoliko godina kasnije završili su u istom društvu.

"Znao sam da ćemo nas dvoje biti u vezi, osjećao sam to od prvog trenutka, bilo je posebno. Ali, ja sam bio u braku i nisam mogao podnijeti činjenicu da se rastanem, za mene to nije dolazilo u obzir, iako sam isti dan shvatio da Sheree nije osoba s kojom trebam biti", rekao je Will te su oboje naglasili kako nisu imali aferu dok je on bio oženjen.

Jada se preselila u Baltimore kad je on potpisao razvod koji je na kraju tražila njegova prva žena.

"Odmah sam ju nazvao iz auta i pitao viđa li se s nekim, ona je rekla ne. Ja sam rekao: 'Ok, cool, onda se viđaš sa mnom', a ona je rekla: 'Ok'. Doletjela je u Los Angeles i to je bilo to", ispričao je glumac.

Jada je istaknula kako je istog trenutka znala da je trudna, kao i da se nikad nije htjela udati - ni imati vjenčanje ni biti nečija supruga.

Kažu da su se vjenčali samo zato što je Jadina majka rekla da to moraju napraviti.

Jada je bila trudna, a cijelo prvo tromjesečje imala je mučnine.

"Bilo mi je zlo, sve mi je išlo na živce i bila sam pod užasnim pritiskom. Plakala sam cijelo vrijeme dok sam išla prema oltaru. Htjela sam samo da nas dvoje razmijenimo zavjete na planini", rekla je Jada, a njezina majka se ispričala i rekla kako je bila sebična jer je htjela da njezina jedinica ima vjenčanje.

Par je u prvoj epizodi otkrio da su u jednom trenutku odlučili da će komunicirati samo kroz ljubav i nježnost te da nikad u 20 godina nisu podigli glas jedno na drugo niti psovali ili se nazivali međusobno pogrdnim imenima. Kad raspravljaju o nečemu, paze kako pričaju i kako se svađaju.

 
 
 
View this post on Instagram

Coming this Monday Oct 22nd!

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on Oct 19, 2018 at 6:48am PDT

"Odrastao sam u obitelji u kojoj je moj otac tukao mamu. Nisam mogao podnijeti nikakve ružne riječi ni stvari između nas", zaključio je Will.

Otvorili su se i oko problema koje su imali, kad je Jada "plakala 45 dana zaredom, svako jutro".

"Izvana smo bili jako uspješan par i uspješna obitelj. Ali, iznutra nešto nije valjalo. Ona je žrtvovala svoju karijeru za moju karijeru i za našu obitelj, a ja nisam mogao shvatiti zašto je nesretna. Mislio sam da su moj uspjeh i novac dovoljni da imamo dobru vezu", rekao je Smith, a u najavi za drugu epizodu čuje se kako pričaju o tome kako su prekinuli.

ljubav

brak

ljubavni par

Will Smith

Jada Pinkett Smith

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter