Samo najbolje

Jacuzzi na jahti, muzeji ispražnjeni samo za njih i vožnja u oldtimerima - Beyonce i Jay Z najviše uživaju


Ines Madunić
28.07.2018.21:00
Jacuzzi na jahti, muzeji ispražnjeni samo za njih i vožnja u oldtimerima - Beyonce i Jay Z najviše uživaju
beyonce.com

sažeto

Beyonce i Jay Z do kraja su iskoristili turneju u Europi i između koncerata su uživali


Ines Madunić
28.07.2018.21:00

Posljednja dva mjeseca Beyonce i Jay Z proveli su u Europi na zajedničkoj turneji "On The Run II", a s njima su bila i njihova djeca, Blue Ivy (5) te jednogodišnji blizanci Rumi i Sir te Beyonceina mama Tina Knowles.

beyonce.com

Iako su imali gust raspored koncerata, od Ujedinjenog Kraljevstva do Nice, između su maksimalno uživali. Posebno su se opustili kad su bili u Grčkoj, Italiji i Francuskoj, gdje su svaki slobodan trenutak provodili na jahtama.

Profimedia

Na svojoj web stranici Beyonce je objavila fotografije obiteljske turneje i odmora. Među fotografijama je i jedna od rijetkih slika blizanaca, ali možda najzanimljivije je vidjeti kako Carterovi uživaju i što im je sve dostupno. Tako ih vidimo kako uživaju u raskošnim večerama i najboljim vinima dok se brčkaju u jacuzziju na luksuznoj jahti.

beyonce.com

A Beyonce i Jay Z očito su ljubitelji kulture i umjetnosti pa su tako posjetili slavni berlinski muzej Pergamon, u kojem ih je najviše fascinirala bista legendarne kraljice Nefertiti.

Prije dva i pol mjeseca u pariškom su Louvreu snimili spot za pjesmu "Ape Shit", a kad su bili u Rimu pokušali su unajmiti Koloseum, no taj im je zahtjev odbijen. 

beyonce.com

Ljubavni par nastavlja svoju turneju u SAD-u, gdje su već nastupili u Clevelandu.

Beyonce

turneja

Jay Z

godišnji odmor

jahta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter