'Traume' glumice

'Ja sam trebala biti Burtonova Alisa u Zemlji čudesa, uništilo me kad nisam dobila tu ulogu'


Ines Madunić
01.03.2018.21:30
'Ja sam trebala biti Burtonova Alisa u Zemlji čudesa, uništilo me kad nisam dobila tu ulogu'
Getty Images

sažeto

Jennifer Lawrence kaže da je jako htjela ulogu koja je otišla Miji Wasikowskoj


Ines Madunić
01.03.2018.21:30

Glumica Jennifer Lawrence (27) danas je najplaćenija u Hollywoodu i može birati uloge, ali svačiji su počeci teški. Tako je otkrila kako je bila na audiciji za "Sumrak" sagu, iako uopće nije znala o kakvom se filmu radi.

"Kad tražiš posao, ideš s jedne audicije na drugu. Nemaš pojma što se događa, samo dobiješ pet stranica teksta i kažu ti: 'Sad glumi, majmunčiću!' Bila sam na audiciji za 'Sumrak' i nisam znala o čemu se radi. Kad je film izašao bila sam u šoku i malo ljubomorna što nisam dobila tu ulogu", rekla je Jennifer.

No, najviše ju je pogodilo kad su je odbili za "Alisu u Zemlji čudesa" Tima Burtona.

"To me uništilo", rekla je Lawrence. Uloga je na kraju otišla Miji Wasikowskoj (28).

Jennifer gledamo u novom trileru "Crveni vrabac", u kojem se skinula do kraja, a progovorila je i o tome kako joj je bilo teško prihvaćati bilo kakve uloge u kojima je gola ili ima seksa nakon što joj je 2014. hakiran mobitel te su njezine gole fotografije procurile u javnost.

"Dugo nisam htjela da me gledaju na seksualan način i nisam htjela da ljudi vide moju kožu. Ali, znala sam da, ako prihvatim ulogu u 'Crvenom vrapcu', ne mogu izbjeći golotinju. Morala sam proći sve što i moj lik kako bih mogla to uvjerljivo predstaviti gledateljima", rekla je Lawrence.

film

Jennifer Lawrence

uloga

Sumrak saga

Tim Burton

Crveni vrabac

Alisa u zemlji čudesa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter