Dolores O'Riordan imala je 46 godina

Iznenada je preminula pjevačica grupe The Cranberries


Valerija Bebek
15.01.2018.18:30
Iznenada je preminula pjevačica grupe The Cranberries
Profimedia

sažeto

Pjevačica je bila u kratkom posjetu Londonu, zbog glazbenog snimanja, a u posljednje vrijeme bila je lošijeg zdravlja


Valerija Bebek
15.01.2018.18:30

Pjevačica irskog benda The Cranberries, Dolores O’Riordan, preminula je iznenada u ponedjeljak u Londonu. Bilo joj je 46 godina.

Pjevačica je bila u kratkom posjetu Londonu, zbog glazbenog snimanja, a u posljednje vrijeme bila je lošijeg zdravlja, piše Independent.ie. Trenutno nije dostupno više informacija.

Njezin menadžment objavio je kratku službenu izjavu u kooj stoji: "Irska i internacionalna pjevačica Dolores O'Riordan preminula je iznenada u Londonu danas. Bilo joj je 46 godina. Glavna pjevačica i autorica irskog benda The Cranberries bila je u Londonu zbog kratkog snimanje. Trenutno nisu dostupni drugi podaci. Članovi obitelji su shrvani i zamolili su za privatnost u ovim teškim trenucima".

Pjevačica rođena u Limericku u Irskoj, svjetsku slavu stekla je u bendu The Cranberries njihovim hitovima poput 'Zombie', 'Linger' itd. Dolores je posljednju objavu na društvenim mrežama objavila je u četvrtak 4. siječnja na Twitteru. Uz sliku sebe i mačke napisala je: "Bok Gio. Idemo u Irsku."

Nedavno je s bendom nastupala u Južnoj Americi, tada je objavila fotografije fanova iz grada Lime u Peruu, u prosincu prošle godine.

U grupi je počela pjevati nakon što je prošla na audiciji, s Cranberriesima je snimila šest albuma u 13 godina, nakon toga je O’Riordan započela solo karijeru. No ponovno od 2009. The Cranberries opet sviraju zajedno.

Pjevačica se 1994. udala za Dona Burtona, koji je radio kao menadžer grupe Duran Duran, rastali su se 2014. nakon 20 godina braka, a zajedno imaju troje djece Taylora Baxtera, Molly Leigh i Dakotu Rain.

Dolores O’Riordan

The Cranberries

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter