Bake koje rasturaju

Izgledaju bolje nego ikad i održavaju manekensku figuru, karijere im cvatu, a rijetko tko bi pogodio što su ove žene već prošle


Ines Madunić
27.12.2018.19:30
Izgledaju bolje nego ikad i održavaju manekensku figuru, karijere im cvatu, a rijetko tko bi pogodio što su ove žene već prošle
Željko Puhovski/Cropix

sažeto

Slika bake danas se stvarno promijenila


Ines Madunić
27.12.2018.19:30

Nekad je ideja bake izgledala prilično drugačije nego danas - one su bile u poznim godinama, s maramom oko glave i u mirovini, najčešće potpuno posvećene obitelji i unucima. No, neke nove bake danas skroz mijenjaju našu percepciju, pogotovo one koje viđamo na malim ekranima ili u drugim javnim djelatnostima.

Nedavno se i voditeljica Tončica Čeljuska pohvalila da je postala baka - njezina kći Anuška rodila je Amelie, a voditeljica kaže da joj je to najljepši poklon koji je ikad dobila za Božić.

Tončica je u 50. godini života, a ima dvije kćeri iz braka sa Zlatkom, od kojeg se razvela 2012. godine. Njezina starija kći sa suprugom i kćeri živi u Švicarskoj, ali svi su zajedno proveli blagdane.

Otkad se pojavila na malim ekranima, Tončica je na glasu kao jedna od najzgodnijih voditeljica, a nedavno je otkrila da se bavi vježbanjem s elektromišićnom stimulacijom.

Prošle godine baka je postala i Danijela Dvornik. Njezina Ella rodila je Balie, a Danijela ju je dočekala oduševljeno. Posljednjih nekoliko godina ona se posvetila treningu i izgleda bolje nego ikad. Njezinom snagom volje hvalila se i Ella svojedobno te napisala da je jako ponosna na nju.

Iako se šuškalo kako je u vezi s mlađim odvjetnikom, ona je to demantirala, a najviše uživa u putovanju s prijateljicama, druženju s unukom te mirnom životu u Sutivanu na Braču, gdje bi se htjela trajno preseliti. Danijela je, kao i Tončica, postala baka s 50 godina, a ove godine navršila je 51.

Neda Ukraden već je dobila nadimak "seksi baka", a ova neumorna pjevačica ima 68 godina i ne planira u mirovinu. Izgleda senzacionalno, održava liniju, uvijek je sređena i svake godine ima novi hit te puni dvorane po cijeloj regiji. Neda iz braka s pokojnim redateljem Nenadom Bilbijom ima kćer Jelenu, koja ima troje djece. Neda obavezno ljetuje s kćeri jedinicom i svojim unucima, koje obožava.

 
 
 
View this post on Instagram

Moja 🌟 !!! #love #mama #mum #nedaukraden #happy #fun #promotion #star #proudofher

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on Sep 28, 2016 at 2:17am PDT

Nekad manekenka i supruga vlasnika licence Formule 1, Slavica Ecclestone, danas najviše uživa u provođenju vremena s unucima. Njezina starija kći Tamara ima jedno dijete, Sophiju, i s njom provodi puno vremena, što u Londonu, što na odmorima tijekom cijele godine.

Profimedia

Mlađa Petra ima troje djece, no nedavno se preselila u Los Angeles, zbog čega je Slavica sve češće u Americi. Iako je ove godine navršila 60, još se voli sređivati, a ima i svoju manekensku figuru. Kako bi mogla provesti što više vremena s unucima, Slavici ne smeta ni prisutnost bivšeg muža Bernieja pa ni njegove nove supruge Fabiane Flosi.

djeca

obitelj

Danijela Dvornik

Neda Ukraden

Slavica Ecclestone

Tončica Čeljuska

unuci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter