Životni sunovrat glumačke dive

Izdaje mlađeg supruga odvele su je na rub katastrofe. Tjerao ju je na trojce i varao, a ona je kasnije sve liječila drogom i alkoholom


100posto
20.09.2019.18:00
Izdaje mlađeg supruga odvele su je na rub katastrofe. Tjerao ju je na trojce i varao, a ona je kasnije sve liječila drogom i alkoholom
Foto: Profimedia

sažeto

Ashton Kutcher i Demi Moore razveli su se službeno 2013. godine, a kada su se 2011. razdvojili uslijed njegovih nevjera, Demi je posegnula za drogom


100posto
20.09.2019.18:00

Podigla se prašina oko biografije koju je objavila holivudska glumica Demi Moore. U knjizi 'Inside Out' glumica je iznijela niz uznemirujućih detalja iz svog života, a sada su izašli novi podaci i o njezinom braku s Ashtonom Kutcherom. Tvrdi da je tijekom njihovih zajedničkih deset godina u vezi bilo svega. Uz Ashtona se osjećala ponovno mladom, isprobala je neke stvari koje nije ni tijekom svojih dvadesetih. Kasnije su u brak stigli problemi, Ashton ju je počeo varati i nagovarati na trojce.

'Doveli smo treću osobu u našu vezu i Ashton je time opravdavao ono što je napravio', napisala je Demi u biografiji čije je dijelove objavio The New York Times. Par je dva puta bio u trojcu, a Demi tvrdi da je na to pristala kako bi pokazala mlađem suprugu da je otvorena za sve. Ashton još uvijek nije ništa komentirao na njezine tvrdnje. Iznijela je i dodatne podatke o Kutcheru, govoreći da su vrlo brzo nakon upoznavanja zamalo postali roditelji. Upoznali su se 2003. godine, a Demi je ubrzo ostala trudna s djevojčicom kojoj su dali i ime Chaplin Ray. Nažalost, doživjela je spontani pobačaj, a potom dijete s Ashtonom pokušala dobiti pomoću umjetne oplodnje.

Getty Images

Nevjera je odvela do tableta i alkohola

Vjenčali su se 2005. godine i nekoliko godina uživali zajedno. Sve je na kraju presudila Demi kada se tijekom braka okrenula alkoholu i tabletama. U isto to vrijeme Ashton ju je počeo varati pa je 2010. godine u javnost istupila Brittney Jones tvrdeći da su bili zajedno i da su se upoznali na proslavi rođendana njegove pokćerke Rumer. 'Bio je divan ljubavnik, vrlo pažljiv, sladak. Osjećala sam se posebnom, bilo mi je potpuno ugodno u njegovom naručju. Bilo je nježno i lijepo, nije to bio tek običan seks', tvrdila je tada u medijima Brittney.

Ubrzo je brak Demi i Ashtona propao, a sve se dogodilo kada je glumica pročitala vijesti o Ashtonovoj novoj nevjeri, onoj sa Sarom Leal. Djevojka je sve ispričala medijima, a Demi nije sumnjala u njezine riječi. 'Smučilo mi se, znala sam da nije lagala', napisala je Demi u knjizi. Par se službeno razveo 2013. godine. Dvije godine kasnije Ashton je uplovio u svoj drugi brak, onaj s Milom Kunis, s kojom je u braku dobio i dvoje djece.

Getty Images

Kćerke su joj okrenule leđa nakon niza incidenata pa se prijavila na odvikavanje

Nakon kraha braka Demi je počela sve češće izlaziti, počela je biti izvan svake kontrole, a ubrzo su to shvatile i njezine tri kćeri. Djevojke su željele da im majka češće bude kod kuće i ponaša se primjerenije. Odnos s djecom se narušio, a Demi bila prisiljena ići u kliniku za odvikavanje, sve kako bi se oporavila i spasila narušeni odnos sa svojim kćerkama. Dugo se u se oko majke trudile, a kada su se umorile, shvatile su da moraju s njom prekinuti kontakt kako bi se osvijestila i shvatila što čini. Nakon svega, odnosi su im kvalitetniji i bolji.

Šokirala je javnost detaljima iz svog života pa i onima iz najranijeg djetinjstva. Odrasla je u disfunkcionalnoj obitelji pa je majci spašavala život vadeći joj tablete iz usta dok je njen otac držao njezina usta. Spasili su život njenoj majci kada je pokušala samoubojstvo, no u Demi je umrlo djetinjstvo. Bio je tu tek početak njezinih nevolja, sa svega 15 godina silovana je i to ju je obilježilo. Ni u knjizi o tome nije željela previše pisati, no dala je do znanja da je to bilo nešto što joj je uveliko uništilo sliku o sebi i dovelo je do alkohola i droge.

Getty Images

Demi Moore

Ashton Kutcher

newsletter

Prijavite se na Newsletter