Sveto mjesto za duševni mir

Iva Todorić nedavno se molila tamo, Cetinski otputovao sa suprugom, a Severina posjetila znamenitosti pred operaciju


Barbara Marinović
18.01.2019.17:00
Iva Todorić nedavno se molila tamo, Cetinski otputovao sa suprugom, a Severina posjetila znamenitosti pred operaciju
Foto: CROPIX

sažeto

Brojni Hrvati posjećuju Jeruzalem kako bi se pomolili i pronašli duhovni mir i utjehu


Barbara Marinović
18.01.2019.17:00

Tony Cetinski proteklih godinu dana neće pamtiti po lijepom, dapače, pjevač prolazi kroz najteži životni period, a ovih dana je sve kulminiralo optužnicom koja je protiv njega podignuta zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u studenom 2017. godine. Na strani glazbenika su njegovi mještani iz Rovinja, ali i prometni vještaci.

No, to ne umanjuje tragediju koja mu se dogodila. Stoga je mir sa suprugom Dubravkom odlučio pronaći u Jeruzalemu. Par je tako otputovao u Jeruzalem, gdje su obilježili i petu godišnjicu braka. U najtežim trenucima par tako crpi snagu u vjeri. Cetinski ne krije da mu je podrška i ljubav njegove Dubravke najvažnija u ovim trenucima.

Jeruzalem je svojedobno posjetila i Nives Celzijus. Boravila je u Tel Avivu na odmoru, a u Jeruzalem je otišla na duhovnu obnovu, i to davne 2014. godine.

Foto: Facebook

Isto je napravila nedavno i Iva Todorić. Posjetila je Jeruzalem, otišla je tamo navodno također na duhovnu obnovu. 'Nalazim se na najsvetijem mjestu kršćana, Isusovom grobu', napisala je na Instagramu tada Iva. Todorić se zadnjih godina posvetila duhovnosti, a osim što je posjetila Jeruzalem, bila je i u Međugorju te na duhovnim obnovama Ane Bučević.

Facebook

Jeruzalem je prije pet godina posjetila i Severina. Pomolila se u crkvi sagrađenoj na mjestu gdje je Isus prvi put izmolio 'Oče naš', a fotografiju sa svetog mjesta podijelila je i na društvenim mrežama. Na putovanju je bila uoči svoje operacije ligamenta, zbog kojeg je te 2014. godine imala i pauzu u nastupima. Svojedobno je tamo išla i Blanka Vlašić. Naša poznata atletičarka ne krije da je velika vjernica pa ne čudi što joj je želja bila posjetiti Jeruzalem i pomoliti se.

Foto: Facebook

Severina

Tony Cetinski

Blanka Vlašić

Iva Todorić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter