Druga šansa za ljubav

Isprva nije išlo, ali nikad nisu odustali jedno od drugoga: Milica i mlađi Todorić prekinuli su pa se ponovno zaljubili - i nisu jedini


Ines Madunić
09.12.2018.21:00
Isprva nije išlo, ali nikad nisu odustali jedno od drugoga: Milica i mlađi Todorić prekinuli su pa se ponovno zaljubili - i nisu jedini
Siniša Sunara/Cropix

sažeto

Manekenka i tajkunov sin dobili su sina i danas su sretniji nego ikad


Ines Madunić
09.12.2018.21:00

Nekad je teško očuvati ljubav, pogotovo kad ste poznati pa je veza često u centru pozornosti cijele javnosti. No, neke se ljubavi jednostavno ne mogu pustiti – čak i ako dođe do prekida. Mnogi su slavni parovi prekidali pa se ipak mirili nakon što su shvatili da su ipak upoznali srodnu dušu. Dogodilo se to, primjerice, princu Williamu i Kate Middleton, koji su ipak shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga. No, prekid im je trebao kako bi o svemu dobro razmislili. I na našoj sceni ima parova koji su svojoj vezi dali drugu šansu i ispravno odlučili – danas su sretniji nego ikad.

Anica i Robert Kovač

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fanpage for Niko Kovač (@niko.kovac.fanpage) on Sep 15, 2014 at 10:09pm PDT

Nogometni trener i bivša Miss Hrvatske u sretnom su brak više od 20 godina, ali nije sve išlo po planu ispočetka. Prvi put zajedno su bili kad je ona imala  18 godina i veza je trajala tek nekoliko mjeseci. Oboje su se posvetili svojim karijerama – ona je ubzo postala najuspješnija hrvatska misica, a on je, osim nogometne karijere, ušao i u prvi brak. Nakon ponovnog susreta godinama kasnije bilo im je jasno da je došlo pravo vrijeme za njih.

Milica Mihajlović i Ivan Todorić

Marko Todorov/Cropix

Srpska manekenka i sin vlasnika Agrokora upoznali su se u New Yorku 2009. godine i zaljubili odmah, ali njihovoj je vezi došao kraj nakon pet godina. Razdvojenost nije dugo trajala i nakon nekoliko mjeseci ponovno su završili zajedno. Prošle godine dobili su sina Vida i njihova je veza jača nego ikad.

Andreja i Ognjen Vukojević

Goran Sebelić/Cropix

Nogometaš i misica trebali su se vjenčati nakon dvije godine veze, no zaruke su prekinuli. Andreja se tad vratila iz Ukrajine u Zagreb, no bilo je očito kako ne mogu jedno bez drugoga. Njihova razdvojenost trajala je čak šest godina, no nakon što su se ponovno vidjeli, bilo je jasno da je to – to. Vjenčali su se ubrzo i imaju sina Luku.

Mirela Forić i Darijo Srna

 
 
 
View this post on Instagram

Summer still going strong 🌞 #sardinians

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on Oct 27, 2018 at 10:33am PDT

Bivši kapetan Vatrenih u vezi s ekonomisticom Mirelom bio je godinu dana, a onda je  sve puklo nakon njegovog skandala 2006., kad je s kolegama iz momčadi uhvaćen u narodnjačkom klubu dok je trebao biti na pripremama. Ljubavi su ipak dali novu šansu nakon godinu dana razdvojenosti, a danas su u sretnom braku i imaju dvoje djece.

prekid veze

parovi

Darijo Srna

Ivan Todorić

Robert Kovač

Anica Kovać

Ognjen Vukojević

Milica Mihajlović

ljubavni parovi

Mirela Forić Srna

Andreja Vukojević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter