Druga šansa za ljubav

Isprva nije išlo, ali nikad nisu odustali jedno od drugoga: Milica i mlađi Todorić prekinuli su pa se ponovno zaljubili - i nisu jedini


Ines Madunić
09.12.2018.21:00
Isprva nije išlo, ali nikad nisu odustali jedno od drugoga: Milica i mlađi Todorić prekinuli su pa se ponovno zaljubili - i nisu jedini
Siniša Sunara/Cropix

sažeto

Manekenka i tajkunov sin dobili su sina i danas su sretniji nego ikad


Ines Madunić
09.12.2018.21:00

Nekad je teško očuvati ljubav, pogotovo kad ste poznati pa je veza često u centru pozornosti cijele javnosti. No, neke se ljubavi jednostavno ne mogu pustiti – čak i ako dođe do prekida. Mnogi su slavni parovi prekidali pa se ipak mirili nakon što su shvatili da su ipak upoznali srodnu dušu. Dogodilo se to, primjerice, princu Williamu i Kate Middleton, koji su ipak shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga. No, prekid im je trebao kako bi o svemu dobro razmislili. I na našoj sceni ima parova koji su svojoj vezi dali drugu šansu i ispravno odlučili – danas su sretniji nego ikad.

Anica i Robert Kovač

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fanpage for Niko Kovač (@niko.kovac.fanpage) on Sep 15, 2014 at 10:09pm PDT

Nogometni trener i bivša Miss Hrvatske u sretnom su brak više od 20 godina, ali nije sve išlo po planu ispočetka. Prvi put zajedno su bili kad je ona imala  18 godina i veza je trajala tek nekoliko mjeseci. Oboje su se posvetili svojim karijerama – ona je ubzo postala najuspješnija hrvatska misica, a on je, osim nogometne karijere, ušao i u prvi brak. Nakon ponovnog susreta godinama kasnije bilo im je jasno da je došlo pravo vrijeme za njih.

Milica Mihajlović i Ivan Todorić

Marko Todorov/Cropix

Srpska manekenka i sin vlasnika Agrokora upoznali su se u New Yorku 2009. godine i zaljubili odmah, ali njihovoj je vezi došao kraj nakon pet godina. Razdvojenost nije dugo trajala i nakon nekoliko mjeseci ponovno su završili zajedno. Prošle godine dobili su sina Vida i njihova je veza jača nego ikad.

Andreja i Ognjen Vukojević

Goran Sebelić/Cropix

Nogometaš i misica trebali su se vjenčati nakon dvije godine veze, no zaruke su prekinuli. Andreja se tad vratila iz Ukrajine u Zagreb, no bilo je očito kako ne mogu jedno bez drugoga. Njihova razdvojenost trajala je čak šest godina, no nakon što su se ponovno vidjeli, bilo je jasno da je to – to. Vjenčali su se ubrzo i imaju sina Luku.

Mirela Forić i Darijo Srna

 
 
 
View this post on Instagram

Summer still going strong 🌞 #sardinians

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on Oct 27, 2018 at 10:33am PDT

Bivši kapetan Vatrenih u vezi s ekonomisticom Mirelom bio je godinu dana, a onda je  sve puklo nakon njegovog skandala 2006., kad je s kolegama iz momčadi uhvaćen u narodnjačkom klubu dok je trebao biti na pripremama. Ljubavi su ipak dali novu šansu nakon godinu dana razdvojenosti, a danas su u sretnom braku i imaju dvoje djece.

prekid veze

parovi

Darijo Srna

Ivan Todorić

Robert Kovač

Ognjen Vukojević

Milica Mihajlović

ljubavni parovi

Mirela Forić Srna

Andreja Vukojević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter