Voli ju jer je bogata?

Ispovijest bivše žene seksi zatvorenika: 'Njegova nova cura nije ništa posebno, valjda mu se sviđa njezin bankovni račun'


Ines Madunić
31.03.2018.15:35
Ispovijest bivše žene seksi zatvorenika: 'Njegova nova cura nije ništa posebno, valjda mu se sviđa njezin bankovni račun'
Profimedia

sažeto

Melissa Meeks ispričala je kako je saznala da njezin bivši očekuje dijete s ljubavnicom


Ines Madunić
31.03.2018.15:35

Najseksi zatvorenik na svijetu, Jeremy Meeks (34), prošle je godine prevario suprugu Melissu (38), a sad s ljubavnicom Chloe Green (27) čeka dijete. Chloe je inače bogata nasljednica i to joj je prvo dijete, a Jeremy s bivšom ima osmogodišnjeg sina Jeremyja Jr. te je odgajao njezinu kćer Elianu (17) i sina Roberta (12) iz prijašnje veze. Melissa je sad progovorila o tome kako je saznala da će on dobiti dijete s drugom te u kakvim je odnosima s njim.

 

🤞🏽

A post shared by Melissa (@mmeeks14) on Feb 11, 2018 at 9:18pm PST

"Sa sinom sam se igrala u dvorištu i on je stavio loptu ispod majice i rekao: 'Gle, sad sam trudan.' Bilo mi je to čudno pa sam ga pitala otkud mu to i zna li nekoga tko je trudan, a on je odgovorio: 'Da, Chloe.' Ostala sam šokirana, ali s druge strane, to sam i očekivala. Kad napraviš dijete milijarderovoj kćeri, to je zlatna karta, zar ne?", rekla je Melissa.

Kaže kako ju je posebno povrijedilo što čekaju dijete jer je ona imala spontani pobačaj nakon što ju je Jeremy ostavio. Nije ni znala daje trudna, a dijete je izgubila zbog stresa. Saznala je da ju Jeremy vara preko medija, nakon što su objavljene fotografije njih dvoje na jahti u Turskoj.

 

Happy Valentines Day Baby.... Our first of many to come. I love you....

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Feb 14, 2018 at 12:43pm PST

"Prije nego što je otišao na to putovanje primijetila sam da je počeo na Instagramu pratiti tu neku Chloe Green. Pitala sam ga tko je ona, rekao je da je poslovna partnerica njegovog menadžera. Pitala sam ga viđa li se s njom, odgovorio je ne. Tri ili četiri dana kasnije objavljene su fotografije", kaže Melissa.

Kad se vratio, bila mu je spremna oprostiti. On je rekao da želi razvod i da mu je žao što je na takav način saznala, ali nekoliko dana poslije došao je ponovno u njihovu još uvijek zajedničku kuću.

"Išli smo na plivanje s djecom, a on se kasnije otišao otuširati. Bilo je puno emocija, jedna stvar je vodila drugoj i spavali smo zajedno. Rekao mi je da nikad nije spavao s Chloe te da će doći sutradan da razgovaramo. Međutim, sutra je došao po svoje stvari i otišao. Ubrzo su mi došli papiri za razvod", rekla je Melissa za Daily Mail.

S Jeremyjem se viđa samo kad dođe po djecu i odvede ih na druženje, ali ne razgovaraju.

"Ta Chloe nije ništa posebno. Potpuno je prosječna. Nikad je nisam upoznala pa možda ima spektakularnu osobnost. Ili je u pitanju njezin bankovni račun. Da radi u McDonald'su sigurno me ne bi ostavio zbog nje. Njega privlači način života koji mu ona pruža", rekla je.

Jeremy je upoznao svog sina s Chloe, ali ne provodi puno vremena s njezinim sinom i kćeri, kojima on nedostaje i u njemu vide oca. Iako ga je voljela i još joj je teško, kaže da ga ne bi primila natrag.

 

Me and my Jr. He’s growing up so fast....

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jan 24, 2018 at 3:57pm PST

"Više mi nije privlačan ni na koji način zbog načina na koji se ponašao prema meni i kako me povrijedio. Ima ružan stav, a kad si ružan iznutra, ružan si i izvana", rekla je Melissa.

Jeremy Meeks

Chloe Green

seksi kriminalac

Melissa Meeks

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter