Iskre su planule iza kamera

Šprajc se preko ušiju zaljubio u lektoricu pa se pravio da ne zna gramatiku, a Bobić se u Damiru zaljubio kad je zbog posla stigla u Zagreb


Ines Madunić
01.12.2018.12:00
Šprajc se preko ušiju zaljubio u lektoricu pa se pravio da ne zna gramatiku, a Bobić se u Damiru zaljubio kad je zbog posla stigla u Zagreb
Livio Andrijić, Boris Kovačev/Cropix

sažeto

Mnogi televizijski parovi ljubav su našli na poslu - neki traju i više od 20 godina


Ines Madunić
01.12.2018.12:00

Mjesto na kojem češto pronalazimo ljubavnog partnera ili partnericu je posao. Pogotovo oni koji na radnom mjestu provode većinu svog dana. A znamo da u tu kategoriju svakako ulaze novinari. Nije teško kliknuti s nekim kad s njim provodiš više od osam sati dnevno ili ga stalno srećeš na pauzi. Mnogim parovima to se dogodilo na nekoj od domaćih televizija.

Zlata Mück i Saša Sušec

Ovaj par upoznao se na nepreglednim hodnicima Hrvatske radiotelevizije, gdje je Saša bio sportski novinar i komentator, a Zlata je bila voditeljica u dječjem i obrazovnom programu, dok danas uz posao na televiziji radi i na radiju Antena Zagreb. Sušec trenutno radi na RTL-u, a u vezi su od 2008. godine.

Ronald Goršić/Cropix

O njihovoj se vezi dugo pričalo, no skupa su ih zapazili tek na Snježnoj kraljici 2009. Isprva nisu htjeli potvrditi da su zaljubljeni. Vjenčali su se četiri godine kasnije, a ove su godine dobili drugog sina. U javnosti se ne pojavljuju često zajedno.

Lidija i Zoran Šprajc

Voditelj i lektorica ove su godine proslavili 20 godina braka. I oni su se upoznali u zgradi na Prisavlju, a njihova je ljubav preživjela sve, od njegova prelaska na RTL sve do glasina da vara suprugu s kolegicom.

"Spojio nas je HRT gdje je Lidija radila kao lektorica, a ja tada kao novinar. Kad sam joj počeo nositi tekstove na pregled češće nego što je bilo potrebno i kad sam se počeo interesirati za dosadne pravopisno-gramatičke nijanse hrvatskog jezika, bilo je jasno da tu suradnju treba nastaviti i izvan posla", rekao je svojedobno Šprajc.

Boris Kovačev/Cropix

Voditelj i lektorica zajedno imaju troje djece - Franku, Mirona i Darjana. Nakon toga Šprajc se podvrgnuo vazektomiji, o čemu je javno pričao.

Lidiju i Zorana često se može vidjeti u kazalištima, a popularni voditelj ne skriva da je još zaljubljen u suprugu, koju je za 20. godišnjicu braka odveo u Pariz.

Damira Gregoret i Igor Bobić

Šprajcovi kolege upoznali su se na RTL-u. Ona je bila dopisnica iz Splita, a romansa je procvjetala kad se preselila u Zagreb. Igor je bio urednik RTL-ove informativne emisije Danas, a Damira se posvetila političkom novinarstvu. Nakon dvije godine veze, koju su pomno čuvali od javnosti, vjenčali su se u Zagrebu, a onda i dobili kćer.

Livio Andrijić/Cropix

Bobić je zatim prešao na N1, a novinarka kaže da su oboje "zaraženi" novinarstvom, što ima svojih dobrih i loših strana.

"Uz potporu i dobronamjernu dozu konstruktivne kritike tu je i shvaćanje da će nam nekad planovi propasti dogodi li se nešto izvanredno", rekla je Damira.

Nevena Rendeli i Mak Vejzović

HRT-ova voditeljica upravo je rodila svoje treće dijete, kći Vitu, a sa suprugom Makom Vejzovićem ima jednogodišnje blizanke Leu i Maru. Za oboje je brak druga sreća: Nevena je bila u braku s Markom Bračuljem, dok Mak iz prvog braka ima kćer i sina.

Darko Tomas/Cropix

"Mak i ja znamo se od djetinjstva. Odrasli smo u susjedstvu, išli u istu školu, čak i u istu dramsku grupu. Nije tada ničega bilo među nama, čak ni one dječje simpatije. Nisam ga u međuvremenu vidjela sigurno 15 godina, što je nevjerojatno jer oboje radimo na HTV-u još od 2005. No, onda su nam se jednostavno preklopili životni putevi", izjavila je svojedobno.

Nakon godine dana su se vjenčali, a blizanke su dobili umjetnom oplodnjom, dok je Vita začeta prirodnim putem.

Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak

RTL-ov voditelj i sportska novinarka upoznali su se na RTL-u, a ubrzo su kliknuli. Provodili su pauze zajedno i shvatili da imaju puno toga zajedničkog. Mladi par obožava vrijeme provoditi u prirodi, baveći se sportom ili samo gledati filmove.

 
 
 
View this post on Instagram

Radimo za svadbe 🎉🎈🍾 #monikaistjepan #narodnojgrudi #oriovac #desiinia #desiiniadizajn

A post shared by Ivona Hemen (@ivona_hemen) on Aug 31, 2018 at 10:11am PDT

"Budući da je on iskusniji, dobro mi dođu njegovi savjeti. Međusobno si dajemo vjetar u leđa", rekla je novinarka.

ljubavni par

parovi

televizija

Zoran Šprajc

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter