Prijatelji o pokojnom glumcu

'Iskoristio je svaku minutu koju je imao, a nikad nije htio milijune i slavu nego miran život u prirodi'


Ines Madunić
27.07.2018.19:00
'Iskoristio je svaku minutu koju je imao, a nikad nije htio milijune i slavu nego miran život u prirodi'
Getty Images

sažeto

Uskoro izlazi dokumentarac o životu tragičnog poginulog Paula Walkera


Ines Madunić
27.07.2018.19:00

Dosad neviđene snimke iz njegovog privatnog života, djetinjstva i s početka karijere publika će moći vidjeti u dokumentarnom filmu "Ja sam Paul Walker". O glumcu koji je poginuo u prometnoj nesreći sa samo 40 godina govore njegovi prijatelji, kolege i obitelj, a premijerno će se prikazati 11. kolovoza u SAD-u.

"Nikad nije htio biti glumac niti slavan. Uvijek je maštao da će biti rendžer u nekom parku prirode, zarađivati 28.000 dolara godišnje i živjeti u divljini, okružen prirodom. To je ono što je želio od svog života", rekao je njegov brat Caleb.

Sestra Ashlie kaže kako je oduvijek volio brzu vožnju pa je uloga Briana O'Connera u franšizi "Brzi i žestoki" bila kao stvorena za njega.

Redatelj prvog filma Rob Cohen kaže kako Walkera slava nije promijenila.

"Zarađivao je milijune, ali prioriteti su mu uvijek ostali isti; provoditi vrijeme s kćeri, u prirodi, to je sve do čega mu je bilo stalo. Taj je tip iskoristio svaku minutu koju je imao. Proživio je pet života", kaže Cohen.

Paul Walker poginuo je u prometnoj nesreći 30. studenog 2013. godine. Bio je suvozač u automobilu s prijateljem Rogerom Rodasom. Automobilom su se zabili u stup, a auto se zatim zapalio. Obojica su preminuli.

U vrijeme smrti snimao je tri filma koji su objavljeni poslije: "Hours", "Brick Mansions" i "Brzi i žestoki 7".

S Rebeccom McBrain imao je kćer Meadow Rain (19).

glumac

dokumentarni film

Paul Walker

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter