Ljudski Ken nikako na zelenu granu

Ipak 11. po redu nije bila zadnja: 'Nos mi se raspada pa ću morati na još jednu operaciju da ga spasim, bojim se da neće uspjeti'


100posto
08.10.2019.13:00
Ipak 11. po redu nije bila zadnja: 'Nos mi se raspada pa ću morati na još jednu operaciju da ga spasim, bojim se da neće uspjeti'
Profimedia

sažeto

Više ga nitko ne želi operirati, a i on kaže da se boji novih zahvata, pogotovo anestezije


100posto
08.10.2019.13:00

Rodrigo Alves vrlo otvoreno priča o svojim plastičnim operacijama kojih je dosad imao 72, a iako je rekao kako više neće ići "pod nož", čini se da to ipak nije istina. Naime, nakon 11. rinoplastike, odnosno operacije nosa, sve mu se počelo raspadati pa će morati to popraviti.

"Rezultati su isprva bili jako zadovoljavajući, ali morat ću na još jednu operaciju jer se sve počelo urušavati, propada i iskreno, jako se bojim. Svaki put je rizik sve veći i bojim se da liječnici neće uspjeti trajno popraviti moj nos", rekao je Alves.

Na nosu je već imao i gangrenu, ali su ga uspjeli nekako spasiti.

Profimedia

Posljednju je operaciju obavio u Iranu, ne samo zato što je jeftinije nego u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje živi, nego i zato što više nije mogao pronaći liječnike koji bi ga operirali. Upozorili su ga da bi, ako nastavi, mogao završiti doslovno s rupom na licu, a i u svom je životu previše puta bio pod anestezijom pa mu je organizam jako slab i postoji opasnost da će mu srce otkazati. Na tu je posljednju operaciju nosa morao jer zbog komplikacija nije uopće mogao disati.

"Imao sam 72 operacije jer je bilo puno komplikacija i stvari su se morale popraviti. Prije sam ih želio, sad ih moram obaviti. U posljednjih sam nekoliko mjeseci dobio 20 kilograma jer sam bio pod stresom zato što nisam mogao disati", rekao je Rodrigo.

O novim problemima s nosom pričao je na talijanskoj televiziji. U Rimu je bio kako bi mu njegov prijatelj kirurg ugradio balon u želucu jer Rodrigo želi smršaviti. Balon se kroz nekoliko mjeseci potpuno razgradi u organizmu, a pacijenti u tom vremenu mogu izgubiti do pet kilograma.

Rodrigo je više puta išao na zatezanje lica, povećavao je usne, a pod nož je išao i kako bi mu liječnici napravili bicepse te six pack na trbuhu.

plastične operacije

rodrigo alves

ljudski Ken

newsletter

Prijavite se na Newsletter