Sve za glatko lice

Injekcije najpoznatijeg otrova slavne Hrvatice ubrizgavaju za mladost! Neke optužuju za pretjerivanje, a drugima se jedva 'kuži'


100posto
30.05.2019.17:00
Injekcije najpoznatijeg otrova slavne Hrvatice ubrizgavaju za mladost! Neke optužuju za pretjerivanje, a drugima se jedva 'kuži'
Foto: Matija Djanjesic, Biljana Blivajs/CROPIX

sažeto

Brojne slavne dame koriste botoks u svrhu zadržavanja mladolikog izgleda


100posto
30.05.2019.17:00

Indira Levak iznenadila je svoje obožavatelje na Instagramu novim izdanjem. Neki su je nazvali neprepoznatljivom zbog njezinog 'zamrznutog' izraza lica. Mediji su to pripisali novoj dozi botoksa, pjevačica nikad nije skrivala da je pobornica takve vrste uljepšavanja. Nakon medijskih napisa, Indira je reagirala na svom Instagramu i medijima kroz smijeh poručila: 'Ma zaboravili ste da imam botox i filere i na guz**i'. Možda je pjevačica tek iskoristila filtere pa je izgledala nešto ispeglanije negoli inače. Ne bi bila prva, u svakom slučaju.

Alka Vuica priznala korištenje botoksa

Ipak, svojedobno je u jednom intervjuu Indira priznala da u malim dozama koristi botoks kako bi izbjegla duboke bore. Od botoksa ne bježi ni Alka Vuica, koja je svojedobno pred kamerama priznala da joj više ni on ne pomaže. 'Palo mi je lice, pokušavam ga podići, ali ne uspijeva mi. Moram ga zategnuti. Botoks tu ne pomaže. Ovdje su mi ga ubrizgavali, ali bore smijalice su ostale', rekla je u jednom reality showu Alka. Poznata je ona pobornica tretmana za ljepotu.

Biljana Gaurina / CROPIX

Bez problema se botoksu podvrgla i glumica Nela Kocsis, odlučila je njime prevenirati pojavu dubljih bora. Njime se odlučila što dulje zadržati svjež i mladolik izgled. Dok je botoksa, rekla je jednom Nina Morić, nema straha od starenja.

Bojan Zibar

Ni dečki nisu imuni na tretmane ljepote

Nisu samo žene podlegle trendu botoksa. Marko Grubnić je nekoliko puta osvježavao lice botoksom, želi usporiti proces starenja i ne bježi od toga. Priznao je tretmane i Boris Kosmač, a na tretmanu je svojedobno bio i Jasmin Stavros. Isprobao je moć botoksa i nakon jednog puta, prema njegovim riječima, odustao.

Foto: CROPIX

Indira Levak

Alka Vuica

Marko Grubnić

Jasmin Stavros

Boris Kosmač

nela kocsis

newsletter

Prijavite se na Newsletter