Zaradili milijune, no nagledali su se svega

Infekcije, raspadnuti silikoni, razvaljene hrskavice... Oni rješavaju sve probleme, imaju reality show i tvrde: 'Plastična kirurgija je brutalna, klonite je se!'


100posto
11.11.2019.15:00
Infekcije, raspadnuti silikoni, razvaljene hrskavice... Oni rješavaju sve probleme, imaju reality show i tvrde: 'Plastična kirurgija je brutalna, klonite je se!'
Foto: Profimedia

sažeto

Slavni plastični kirurzi imaju svoj reality show, zarađuju milijune i tvrde da je plastična kirurgija još uvijek pregruba!


100posto
11.11.2019.15:00

Među najplaćenijim su losanđeleškim plastičnim kirurzima, usto su i reality zvijezde. Doktori Terry Dubrow i Paul Nassif već pet godina zvijezde su vlastitog showa 'Botched' u kojem im ljudi dolaze s najgorim rezultatima estetskih zahvata. Infekcije, raspali silikoni, hrskavice... Sve to ovi liječnici pokušavaju riješiti  i svojim pacijentima vratiti život u normalu. Usto, nije im naodmet ni to što su zaradili silne novce.

Terry Dubrow navodno je težak oko 40 milijuna dolara. Autor je niza stručnih članaka na temu plastične i rekonstruktivne kirurgije, vlasnik je privatne prakse, otac i suprug. Njegova supruga Heather također je reality zvijezda - ona se pojavljuje u showu 'The Real Housewives of Orange County'. Isti je slučaj i s njegovim kolegom - doktorom Nassifom.

Foto: Profimedia

Brutalne metode uljepšavanja nestat će kroz 10-ak godina?

On je, pak, težak 14 milijuna dolara, a vrsni je stručnjak u području rinoplastike pa u showu najčešće spašava katastrofalne noseve. Bavi se rekonstruktivnom kirurgijom i poznat je po tome što će rado pomoći i operirati i one koji nemaju novaca za skupe liječnike. Ovaj dvojac u SAD-u je poznat i omiljen, velikim dijelom i zbog svoje iskrenosti prema ljudima i pacijentima.

No, mnoge je iznenadila njihova iskrena izjava u kojoj su plastičnu kirurgiju nazvali barbarskom. Naime, objasnio je doktor Dubrow kako smatra da je plastična kirurgija sa svojim metodama uljepšavanja brutalna jer i dalje koristi skalpel i šivanje. I on i doktor Nassif smatraju da će se kroz desetak godina sve rjeđe koristiti takvi alati. Smatraju da će se pojaviti neinvazivni načini pomlađivanja i učvršćivanja kože.

Foto: Profimedia

Šivanje, skalpeli... 'Klonite se plastiče kirurgije, puno je jeftinije'

'Za pet do deset godina, moći ćete zategnuti kožu bez skalpela i šivanja. Kada sam studirao, razmišljao sam si koliko je barbarski što u 21. stoljeću koristimo skalpele i šavove. Apsurdno', rekao je Dubrow.

Dodao je i da bi svima koji nisu sigurni što napraviti - uljepšavati se za društvene mreže pomoću filtera ili plastične kirurgije - savjetovao da se okrenu lakšoj i jeftinijoj varijanti. 'Ako morate napraviti izbor između kirurške procedure koja sa sobom donosi i rizik komplikacija i korištenja filtera i aplikacija - odaberite aplikaciju. Klonite se plastične kirurgije, puno je jeftinije i nikome ne šteti', zaključio je slavni reality liječnik želeći reći da za takve odluke ipak čovjek treba biti potpuno siguran i spreman. Osim toga, kada netko inzistira na zahvatu koji liječnici neće napraviti, odbiju ga. Takav je slučaj bio i s Britancem Jordanom Jamesom Parkeom, koji je ovisan o filerima za usnice. Dokori su ga primili, a ubrzo i odbili obaviti dodatne zahvate na licu opsjednutog mladića.

Foto: Profimedia

Terry Dubrow

Paul Nassif

newsletter

Prijavite se na Newsletter