'Na krilima pobjede'

Indira snimila spot za službenu pjesmu Europskog prvenstva u rukometu


100posto
22.12.2017.13:25
Indira snimila spot za službenu pjesmu Europskog prvenstva u rukometu
PR

sažeto

Brza i energična pjesma već je osvojila publiku, a Indira je spot snimila na prostoru Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu


100posto
22.12.2017.13:25

Siječanj je već godinama na RTL-u, ali i u cijeloj Hrvatskoj, u znaku rukometa. No siječanj nadolazeće godine ipak će imati posebno sportsko značenje jer je upravo Lijepa Naša domaćin Europskog prvenstva u rukometu koje počinje 12. siječnja 2018., a koje ekskluzivno prenosi RTL. Veliku ulogu u buđenju nacionalnog ponosa i stvaranju navijačkog zanosa imat će i nova pjesma Indire Levak 'Na krilima pobjede', koja je ujedno i službena pjesma prvenstva.

PR

Brza i energična pjesma već je osvojila publiku, a Indira je spot snimila na prostoru Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu.

PR

Pjesma je nastala na prijedlog Indirine izdavačke kuće RTL Music. Glazbu potpisuju Branimir Mihaljević, dok je autorica tekst upravo Indira koja nimalo ne skriva svoj ponos, tim više što oduvijek prati sva natjecanja naših sportaša.

RTL će prenositi utakmice od 12. do 28. siječnja 2018., a osim mnoštva napetih minuta na terenu, svi ljubitelji rukometa uživat će i u dodatnim emisijama o sportu koji je postao zaštitni znak Hrvatske!

PR

Indira Levak

rukometno prvenstvo

newsletter

Prijavite se na Newsletter