Druga strana pjevačice

Indira predstavila spot za novi samostalni singl čije je riječi sama napisala


100posto
30.10.2017.18:25
Indira predstavila spot za novi samostalni singl čije je riječi sama napisala
Promo

sažeto

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima video izdanje


100posto
30.10.2017.18:25

Karizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu 'Dođi' podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.  

- Jako me zanima vaše mišljenje - poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da  Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazuje svoju senzualnu stranu čemu doprinose i ženstvene kreacije dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make up bio je zadužen beauty centar Vikler i ruž.

Promo

- Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje, a koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja - zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikad.

Promo

Indira Levak

newsletter

Prijavite se na Newsletter