'Nikad ne kalkuliram, pa tako ni kod pjesama'

Indira je ispunila obećanje koje je dala svojim obožavateljima


100posto
18.07.2017.16:15
Indira je ispunila obećanje koje je dala svojim obožavateljima
Promo

sažeto

Za Indirin prvi solo singl okupila se ekipa mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi


100posto
18.07.2017.16:15

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu '2 luđaka' koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević.

- Da bi pjesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkuliram pa tako ni kod pjesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, e onda znam da je to pjesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula '2 luđaka', a sada me zanima reakcija moje publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smjernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio - izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pjesme koja izlazi pod etiketom RTL Music i tek je prvi korak kojim nastavlja svoje glazbeno putovanje s ovom tvrtkom.

- Za Indirinu pjesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J. Miljan - rekao nam je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspješno surađivala na nekim projektima pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

Spot je sniman u Samoboru, na nekoliko lokacija, a Indira u spotu mijenja atraktivne kostime te haljinu koju potpisuje Krie Design. Beauty tim čine salon Renata i Arimed, koji je atraktivnim make upom pratio scenske zahtjeve.

Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J.Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku cijeloj priči koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Indira Levak

novi singl

2 luđaka

newsletter

Prijavite se na Newsletter