Ovisnik o plastici

Imao je više od 70 zahvata, skoro je umro od infekcije, a sad kaže: 'Više ne želim biti ljudski Ken, a tijelo mi više ne može izdržati nijednu operaciju'


Ines Madunić
19.07.2019.08:00
Imao je više od 70 zahvata, skoro je umro od infekcije, a sad kaže: 'Više ne želim biti ljudski Ken, a tijelo mi više ne može izdržati nijednu operaciju'
Profimedia

sažeto

Rodrigo Alves rasprodaje svoju garderobu i potpuno mijenja stil


Ines Madunić
19.07.2019.08:00

Svjetski popularan postao je zbog svoje ovisnosti o estetskim operacijama i nadimku "ljudski Ken", no Rodrigo Alves kaže da mu je dosta toga i da odbacuje stil popularne lutke.

"Zvali su me 'ljudski Ken' i dobro su me za to plaćali. Zato sam stalno morao održavati takav stil - kosa mi je morala biti do kraja izblajhana, bez izrasta, morao sam biti mršav i nositi raznobojna odijela kako bih opravdao očekivanja drugih. U posljednjih nekoliko mjeseci ne želim to više", kaže Brazilac koji je imao više od 70 plastičnih operacija. Rasprodaje odjeću koju je nosio u posljednjih nekoliko godina i rješava se svega što ima veze s "Kenom".

"Puštam kosu i sad imam veliki tamni izrast. Potpuna sam suprotnost Kenu i osjećam se izvrsno jer sam to konačno ja. Žao mi je što ću razočarati neke ljude, ali i ja sam samo čovjek i sve što želim je biti sretan", izjavio je.

Profimedia

To će vjerojatno biti teže nego što je zamislio, s obzirom na to da ga nitko nije tjerao na estetske operacije i zahvate kojima je potpuno promijenio svoj izgled, a sve zato što je nesiguran u sebe. Priznao je kako mu je dijagnosticirana tjelesna dismorfija, odnosno stanje zbog kojeg ljudi imaju iskrivljen pogled na svoje tijelo.

"Kad se pogledam u ogledalo, ne vidim ono što vide drugi. Vidim mane koje želim ispraviti", rekao je Rodrigo.

Između ostalog, imao je deset operacija nosa, nekoliko face lifta, implantate u stražnjici, presađivanje kose, odstranjivanje rebara, fileri za ruke kako bi izgledalo kao da ima mišiće, a operacijama je napravio i lažni six pack.

Zbog brojnih operacija imao je ozbiljnih zdravstvenih problema.

Nakon šeste operacije nosa pojavila mu se gangrena, no liječnici su ga uspjeli spasiti. Zbog brojnih operacija kroz nos jedno vrijeme uopće nije mogao disati.

Profimedia

Pokupio je i potencijalno smrtonosnu bakteriju kad mu je liječnik ubrizgao gel u ruke kako bi se činile mišićave, no uspio je i to izliječiti.

Posljednja operacija na kojoj je bio bila je ona popravljanja brade, i to također zbog infekcije.

"Nadam se da mi je to posljednja operacija jer moje tijelo to više ne može izdržati. Ali, morao sam na ovu jer sam imao infekciju. Kirurg je napravio izvrstan posao, brada mi je sad jako malena i u obliku slova 'V', apsolutno je savršena", izjavio je.

Nedavno je ponovno bio u Turskoj na presađivanju kose jer je primijetio da mu se rub vlasišta povlači. Sad kaže da se osjeća puno bolje te ima više samopouzdanja kad mu je kosa bujnija.

Profimedia

"Gubitak kose bio mi je jako stresan, a zbog toga sam počeo previše jesti pa sam dobio nekoliko kilograma viška", požalio se. U Tursku je išao jer su zahvati tamo puno jeftiniji nego u Londonu, gdje trenutno živi većinu godine.

"Bujna kosa znak je mladosti. Ne prihvaćam prirodni tijek starenja. Uskoro ću imati 36 godina i vidim da mi se tijelo i koža mijenjaju. Počeo sam s novom antioksidans i antiage dijetom, a idući mjesec idem u Los Angeles na terapiju zamjene hormona", kaže Rodrigo.

plastične operacije

estetska kirurgija

rodrigo alves

ljudski Ken

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter