Bogatija i od starijeg brata

Ima tek dvije godine, a njezina vrijednost procjenjuje se na tri milijarde dolara


Mirjana Filipović
03.09.2017.16:45
Ima tek dvije godine, a njezina vrijednost procjenjuje se na tri milijarde dolara
Profimedia

sažeto

'Charlotte efekt' zahvatio je Veliku Britaniju


Mirjana Filipović
03.09.2017.16:45

Svaka haljina koju njezina majka obuče ili modni detalj koji prošeće, izazovu pravu pomutnju i već isti taj dan žene diljem svijete žele baš to. A čini se da će jednog dana kad odraste takav utjecaj u modnom svijetu imati i princeza Charlotte, kćer princa Williama (35) i Kate Middleton (35).

Profimedia

Naime, prema najnovijim izvješćima, vrijednost ove malene djevojčice koja je u svibnju proslavila dvije godine, procjenjuje se na 3,8 milijardi dolara.

Vojvotkinja od Cambridgea princezu je svijetu predstavila 2. svibnja 2015., na dan kad je rođena, ispred bolnice St. Mary u Londonu. Kate ju je tada omotala u bijeli, vuneni šal, rezultat rada tvrtke GH Hurt & Son Ltd. U samo nekoliko sati tvrtka je navodno prodala na tisuće istih šalova, a proizvodnja se udvostručila preko noći.

Profimedia

Ista stvar dogodila se srebrnim križem koji je malena Charlotte imala na dan krštenja u srpnju iste godine. 'Charlotte efekt', kako britanski mediji nazivaju ovu pojavu, ponovio se nakon što je kraljevska obitelj u javnost pustila obiteljsku fotografiju Kate i William s djecom u skijaškoj opremi, a roditelji su poludjeli za ružičastim cipelicama tvrtke My1styears.com.

Profimedia

Kao rezultat svega navedenog, vrijednost malene princeze već je veća od one njezinog četverogodišnjeg brata Georga koja se procjenjuje na točno tri milijarde dolara.

kraljevska obitelj

Kate Middleton

princ William

princeza Charlotte

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter