No Comment by vaša Ljubica

Ilegalni botoks cvjeta u Zagrebu! Kozmetičarka unakazila poznatu damu - 'Lice joj je unakaženo, prestravljena je, pao joj je kapak'


100posto
08.02.2019.11:00
Ilegalni botoks cvjeta u Zagrebu! Kozmetičarka unakazila poznatu damu - 'Lice joj je unakaženo, prestravljena je, pao joj je kapak'
Foto: iStock

sažeto

Vaša Ljubica ovog tjedna donosi vam priču o botoksu i poznatoj zagrebačkoj dami koja je zbog njega nagrabusila


100posto
08.02.2019.11:00

Dragi moji,

Kriza me žestoka dostigla. Htjela sam uložiti koju kunu u ljepotu, godine idu, a bore se redaju. Od velikih briga sam ostarjela ranije nego što je trebalo, znate kako je - računi, krediti za zimovanja, torbice na rate, lijene i neposlušne spremačice... Mislim se, ništa Ljube, moraš na botoks, istraži cijene, raspitaj se u ekipi, svi to rade.

Pitala ja tako jednu svoju celebrity frendicu što da radim, što mi je činiti, kakve su cijene, boli li to pikanje... A što je ona meni, dragi moji, ispričala... Tragedija svjetskih razmjera, skoro su mi suze krenule na oči. Govorim ja njoj da je možda najpametnije da odem na crno, a onda je ona krenula. 'Ljube, nemoj ni slučajno, bolje da onda ne radiš ništa'.

Tisuću kuna je skupo koštalo

Naime, frendica mi je ispričala horor pripovijest jedne poznate zagrebačke dame. Našla se žena u manjoj besparici i odlučila se izbockati botoksom kod kozmetičarke, a ne estetskog kirurga. Nije to, mislila je dama, tako komplicirano, malo izbockati i zbigecati se. Ilegalno tržište botoksa u Zagrebu cvjeta, kozmetičarke nude svoje vještine naučene na brzom tečaju i onda ubrizgavaju (ne)poznatim damama botoks kod kuće. Naplate to oko 1000 kuna, što je u usporedbi s 3000 - koliko otprilike košta kod liječnika, velika ušteda. Pogotovo jer botoks treba obnavljati svakih par mjeseci.

Foto: iStock

'Prestravljena je, ne želi izlaziti iz kuće'

I tako vam se ta poznata dama odlučila pozvati kozmetičarku doma, izbockati se, osvježiti i uštedjeti. No, pošlo je po zlu. Sve to dogodilo se ovih dana. Žena je prestravljena, pao joj je kapak, lice joj je otečeno i nikako da splasne. Ona zbog svega ne želi izlaziti iz kuće, pala je u tugu, ne može vjerovati da joj se to dogodilo. Štednja je vrag, nekad bolje platiti više, a biti mirna kasnije. Ona ne zna kako da riješi svoj problem, lice joj je unakaženo i vjerojatno joj nakon svega više neće pasti napamet tražiti jeftinija rješenja nestručnih djevojaka za pomlađivanje. Bolje bora više nego kompletna havarija.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter