Cjenik usluga za jednu feštu

I svjetske zvijezde nastupaju na svadbama, a cifre koje im za to sjedaju na račun su poprilične


Dolores Drvodelić
24.09.2017.08:35
I svjetske zvijezde nastupaju na svadbama, a cifre koje im za to sjedaju na račun su poprilične
Getty Images

sažeto

Nije loše biti zvijezda i nastupati na zabavama bogataša za visoke honorare


Dolores Drvodelić
24.09.2017.08:35

Ako ste se ikad zapitali koliko biste platili da vam na svadbi zasvira Beyonce ili da vam se na proslavi rođendana pojavi Kim Kardashian, možete prestati tražiti. Donosimo vam cjenik po kojem zvijezde naplaćuju svoje usluge.

Jednom prilikom Beyonce je nastupala na privatnom dočeku Nove godine. Kraljici B je za taj nastup na račun sjelo nešto više od dvanaest i pol milijuna kuna. Nije loše za jednu feštu.

Oni koji su skloniji glazbi Beyonceinog supruga Jay Z-ja, za njegov privatan nastup morali bi izdvojiti između šest i deset milijuna kuna. Nagađa se da je taj iznos uprihodio za nastup na proslavi Nove u resortu Cosmopolitan u Las Vegasu.

Između šest i dvanaest milijuna kuna stajao bi vas i jedan rokerski nastup. Naime, toliko svoje usluge naplaćuje grupa Aerosmith.

Britanski pjevač Elton John također voli privatne zabave. Kako ih i ne bi volio, kad su bogatiji obožavatelji za njegov nastup spremni izdvojiti i dvanaest milijuna kuna.

Možda šest milijuna kuna ne zvuči puno u odnosu na Beyonceinih dvanaest, ali kad znate da je za taj iznos otpjevala tek četiri pjesme, zažulja vas džep. Radi se o divi Mariah Carey, koja je nastupila na privatnoj proslavi.

Za nastup još jedne glazbene dive, Cher, morali biste izdvojiti gotovo deset milijuna kuna.

No ne plaćaju ljudi samo za glazbene nastupe, neki od njih mogu zaraditi i na običnom pojavljivanju u klubu ili na nekom drugom fensi-šmensi mjestu. Uoči svog 21. rođendana glumica Lindsay Lohan mogla je birati gdje će punoljetnost proslaviti, ali noćni klub Pure u Las Vegasu izborio se za tu ekskluzivnu proslavu. Izborio se, jasno, cijenom koju joj je bio spreman isplatiti (dva milijuna i dvjesto tisuća kuna), no Lindsay se ipak nije obogatila. Naime, uoči samog partyja otišla je na odvikavanje, a cjelovit iznos morala je vratiti klubu.

Kim Kardashian vjerojatno je najpoznatija posvuduša na svijetu, no i mnogi od nas to bismo bili, kad bismo na tome zarađivali ono što zaradi Kimica. Kad je slavila 30. rođendan, od više je klubova ukupno zaradila više od tri milijuna kuna, a cijena za njezino "obično" pojavljivanje na događanjima procjenjuje se na oko tristo tisuća kuna.

Beyonce

zvijezde

nastup

Mariah Carey

zarada

Elton John

Cher

honorar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter