Svađe na estradi danas su kamilica!

Huljić Remi nazvao 'nižim oblikom života', a Snježana Mehun tužila Vlatku zbog kontroverznog poduzetnika?


Barbara Marinović
14.08.2018.20:00
Huljić Remi nazvao 'nižim oblikom života', a Snježana Mehun tužila Vlatku zbog kontroverznog poduzetnika?
CROPIX

sažeto

Pod svađe nam se danas serviraju rasprave oko ručnika na plaži ili gole guzice na Instagramu


Barbara Marinović
14.08.2018.20:00

Brojne svađe su tijekom godina na estradi šamarale javnom scenom. Neke su bile žešće, neke kamilica, no neke su svađe završile i na sudu. Nedavno su se glumice Ana Vilenica i Marijana Mikulić malo raspravljale na Instagramu, a sve zbog ručnika na plaži. Nije to svađa gigantskih proporcija, no dovoljna da završi u medijima. Malo je više pozornosti privuklo ogovaranje Jelene Veljače i Nevene Rendeli, a na meti im se našla Žanamari Perčić. Obećala je pjevačica golotinju na svom Instagramu ako Vatreni pobijede na SP-u pa su je cure malo komentirale na Facebooku. Recentne spomenute svađe inspirirale su nas da se prisjetimo nešto žešćih rasprava - evo nekih od njih.

Jacques Houdek i Tony Cetinski

Tijekom angažmana na showu 'The Voice' momci su se žestoko posvađali. Ružnih riječi nije nedostajalo, a sve se dogodilo pred natjecateljima i gledateljima u studiju na HRT-u. Napetost je bila vidljiva i u emisijama uživo, no prava vatra gorila je kada su se kamere ugasile. Navodno je bilo toliko napeto da je umalo došlo do fizičkog sukoba. Poznato je da je Jacques povremeno poprilično težak, a nije ni Cetinski najmekši. Stoga ništa od ovog ne čudi.

CROPIX

Severina i Jelena Rozga

Nikad potvrđeno, no navodno su nekad bile jako bliske, dok su danas tek kurtoazne. Međusobno su se svojedobno podržavale, a danas teško jedna drugu uopće da će komentirati. Navodno animozitet pjevačica proizlazi iz činjenice da obje pretendiraju na titulu kraljice estrade. No, opet, tko zna je li sukob uopće istinit, možda je sve prenapuhano. Tko će ga znati? Ni od Rozge ni od Severine sigurno nećemo nikad čuti ništa loše u tom smislu.

CROPIX

Vlatka Pokos i Snježana Mehun

No, s velikom sigurnošću možemo reći da su Vlatka Pokos i Snježana Mehun završile za vazda. Poduzetnica je Vlatku tužila zbog kleveta u knjizi 'Život u raju'. Veliko prijateljstvo završilo je tako na sudu. Vlatka je tvrdila u knjizi kako Snježana bogatstvo duguje vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom. Sneki joj je to jako zamjerila i tužila je. Bile su dotad bliske, čak toliko da je Mehun primila Vlatku u svoj dom nakon što se ona dramatično razvela od Josipa Radeljaka.

CROPIX

Nina Badrić i Danijela Dvornik

Bila je Nina velika prijateljica pokojnog Dina Dvornika, no očito ne dijeli prijateljstvo s Danijelom. Naime, Dvornik je, kada je vidjela da su Nina i sestre Husar snimile singl protiv abortusa, objavila žestoki status na Facebooku. 'Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota! Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to... Licemjerstvo do bola!', napisala je tada Danijela. Nina je na sve to reagirala tako što je rekla da poštuje svačije mišljenje i pozvala sve na mir i toleranciju.

CROPIX

Tonči i Vjekoslava vs. Remi

Žestok obračun dogodio se kada je Rozga zapjevala pjesmu 'Nirvana'. Zabolo je to uho reperice Mirele Priselac Remi pa je napisala svojedobno status u kojem je Vjekoslavu Huljić prozvala rekavši da je naudila hrvatskoj ženi više nego svi domaći šovinisti zajedno. Reagirao je na to i Huljić, nazvavši Mirelu nižim oblikom života, s kakvim se on ne upušta u rasprave. Kasnije se pokajao i rekao da je bio isprovociran govorom mržnje pa se ispričao zbog te izjave.

Nina Badrić

Tony Cetinski

Jacques Houdek

Vlatka Pokos

Tonči Huljić

Snježana Mehun

Ana Vilenica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter