Žrtvovali se za ulogu

'Htio sam izgledati autentično pijan': Ovi su se glumci napili i otišli na posao


Ines Madunić
11.09.2017.14:10
'Htio sam izgledati autentično pijan': Ovi su se glumci napili i otišli na posao
Profimedia

sažeto

Neki su pili zbog uloge, neki zbog dosade, a neki jer su imali problem s alkoholom...


Ines Madunić
11.09.2017.14:10

Daniel Radcliffe

Mladi Britanac postao je pomalo ovisan o alkoholu još za vrijeme snimanja filmova "Harry Potter". Priznao je da je više puta došao što pijan, što mamuran na snimanje.
"Mogu prepoznati scene u kojima me jednostavno nema, oči su mi potpuno prazne. Imam ovisničku osobnost i stvarno sam imao problem", rekao je nekadašnji mali čarobnjak.

Jennifer Lawrence

Bilo je to na snimanju drugog dijela "Igara gladi". J. Law kaže da joj je često bilo dosadno.
"Kad ne bih imala što raditi, otišla bih u svoju prikolicu i pila piña coladu", rekla je Lawrence. Ponekad bi joj se pridružili kolege sa snimanja, ali često je bila sama.

Anna Kendrick

Glumica je s Olivijom Wilde, Jakeom Johnsonom i Ronom Livingom snimala komediju "Drinking Buddies", o prijateljima koji u Chicagu osnuju craft pivovaru. Isprva je pila razne zamjene koje su izgledale kao pivo, ali za vrijeme snimanja jedne scene producenti su joj dali pravo pivo.
"Pila sam to pivo i tek na pola scene shvatila što se događa. Bila sam jako pijana", rekla je Kendrick.

Brad Pitt i Edward Norton

Naravno, radi se o "Klubu boraca". Sjećate se scene u kojoj se njih dvojica napiju pa udaraju golf loptice usred ničega? Redatelj David Fincher snimao je to nakon što su se Brad i Edward napili. Htio je iskoristiti njihovo stanje kako bi sve izgledalo autentičnije.

Shia LaBeouf

Dok je snimao film "Lawless", čija se radnja događa u vrijeme američke prohibicije, Shia je pio tzv. moonshine, odnosno domaći viski, kako bi se pripremio za ulogu.
"Nije bilo bez razloga. Pio sam u slobodno vrijeme, ali bih dolazio mamuran na snimanje. Moje lice je bilo natečeno, oči krvave, a takav izgled nikako ne bih mogao postići da sam bio trijezan", rekao je posvećeni Shia.

star vibes

film

glumica

glumac

alkohol

Brad Pitt

snimanje filma

Jennifer Lawrence

pijanstvo

Daniel Radcliffe

Shia LaBeouf

Edward Norton

Anna Kendrick

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter