Tajna sreće Toma Hanksa i Rite Wilson

Holivudski brakovi raspadaju se nakon nekoliko mjeseci, a njih dvoje vole se već 30 godina


Ines Madunić
03.05.2018.11:10
Holivudski brakovi raspadaju se nakon nekoliko mjeseci, a njih dvoje vole se već 30 godina
Reuters

sažeto

Koja je tajna sretnog braka jednog od najdugovječnijih parova u Hollywoodu


Ines Madunić
03.05.2018.11:10

Tom Hanks (61) jedan je od najuspješnijih glumaca čija se karijera proteže na skoro 35 godina. A osim što je osvojio dva Oscara, četiri Zlatna globusa, sedam Emmyja te predsjedničku Medalju slobode, Hanks je uspješan i u privatnom životu.

Krajem travnja proslavio je 30 godina braka s glumicom i pjevačicom Ritom Wilson (61). Oboje su na društvenim mrežama podijelili fotografiju s izrezanim kartonskim likovima sebe s dana svog vjenčanja iz 1988. godine, a danas se čine jednako zaljubljenima kao i tada.

 

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Apr 30, 2018 at 1:41pm PDT

Tom i Rita upoznali su se i zaljubili na snimanju filma "Volunteers" 1985. godine. Tom je tada bio u braku sa Samanthom Lewes, s kojom ima dvoje djece, sina Colina (40) i kćer Elizabeth (36). No, čim je upoznao Ritu, znao je da je ona žena njegovog života.

"Samo smo se pogledali i to je bilo to. Pitao sam ju je li i za nju to prava stvar, i to se jednostavno nije moglo zanemariti", rekao je Hanks. Za prvi brak i djecu nije bio spreman, no s Ritom se sve promijenilo.

"Uspjeh naše veze je bila stvar dobrog trenutka, zrelosti i naše volje da ostvarimo intiman odnos. Kad sam se vjenčao s Ritom, pomislio sam da ću se morati promijeniti. Na naše poznanstvo svakako je dijelom utjecala nekakva sudbina, ali naša veza nije magična kao što to prikazuju u filmovima. U stvarnom životu, naša povezanost opipljiva je i konkretna. Brak je ponekad pakao, ali oboje znamo da, što god da se dogodi, bit ćemo tu jedno za drugo i zajedno ćemo proći kroz to", rekao je Hanks. Njih dvoje su, kako su oboje rekli, ljubavnici i najbolji prijatelji, što im je jako važno.

 

@tomhanks Happy Valentines to my one and only.

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Feb 14, 2018 at 9:52am PST

Par ima dvoje djece, sinove Chestera Marlona (27) i Trumana Theodora (23).

"Sjećam se da smo stajali u New Yorku i čekali da se upali zeleno svjetlo na semaforu, držali smo se za ruke. Pogledao me i rekao: 'Želim da znaš da nikad ne moraš mijenjati ništa kako bi bila sa mnom', i u tom trenutku preplavio me osjećaj ljubavi, osjetila sam ga u cijelom tijelu, i takav je otprilike Tom oduvijek bio sa mnom", rekla je Rita. Otkrila je i kako ne propuštaju još uvijek odlaziti na spojeve, romantične večere i općenito provoditi kvalitetno vrijeme zajedno.

"Naučili smo da je tajna sreće u tome da smo uvijek iskreni jedno prema drugome", rekao je Hanks.

ljubav

brak

ljubavni par

ljubavna priča

Tom Hanks

Rita Wilson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter