Navijačka golotinja

'Hodat ću gol kao kralj!' Bacaju se obećanja, ako Vatreni osvoje prvenstvo bit će stvarno vruće. Fali još samo Nives


Barbara Marinović
05.07.2018.19:00
'Hodat ću gol kao kralj!' Bacaju se obećanja, ako Vatreni osvoje prvenstvo bit će stvarno vruće. Fali još samo Nives
Profimedia, Instagram

sažeto

Dejan Lovren hodat će gol, a Mateo Beusan obrijat će brkove nakon 45 godina. Žanamari obećala seksi izdanje, a Belinda Bedeković gola će za klavijaturu


Barbara Marinović
05.07.2018.19:00

Ludilo Svjetskog nogometnog prvenstva zahvatilo je Hrvatsku, a kako i ne bi kad su reprezentativci dosad pružali zaista spektakularne izvedbe. Dramatično su u osmini finala pobijedili Dansku pa je cilj sve veći i bliži. Ne čudi stoga što svi napeto iščekuju utakmicu s Rusijom. I oni koji ga igraju, i oni koji ga poznavaju, ali i oni kojima je nogomet zadnja rupa na svirali - svi su kao jedno. Ujedinili su se neki i u ideji o golotinji. Oko sokolovo, Mateo Beusan, ima već i emocionalnu vrijednost kod njega - no, kad bi Hrvatska osvojila naslov, odrekao bi ga se. Obrijao bi brkove nakon otprilike 45 godina s njima. Pitao ga je to jedan gledatelj Zabivake, a Beusan je bez razmišljanja dao svečano obećanje.

Iako smo sigurni da bi se gospodin Beusan bez svojih brkova osjećao golo, Dejan Lovren takav će zaista i biti. Na Instagramu su iz HNS-a pozvali navijače da reprezentativcima postave pitanje, a pitanje upućeno Lovrenu zapitalo ga je kako bi proslavio naslov svjetskog prvaka. 'Hodao bih gol kao kralj...'.

A gola bi se bez problema zbog Vatrenih skinula i Belinda Bedeković. Klavijaturistica je na svom Facebooku objavila da će, ukoliko naši nogometaši postanu svjetski prvaci, gola svirati klavijature u videu uživo na Facebooku. Dodala je i da će na sebi imati samo svoje sretne zlatne sandale. Belinda je postala slavna diljem svijeta kada je u filmu 'Borat' svirala na pjesmu 'You Be My Wife'. Nije joj problem biti golišava pa je na Facebooku otvorila i stranicu 'Nude Keyboard Player'. Nekako nam se, stoga, čini da će Belinda ako dečki pobijede zaista održati svoju riječ.

Na meti celebrity ogovaranja našla se Žanamari Perčić, nakon što je na Instagramu objavila da je obećala ekipi da će, kada Vatreni uđu u finale, opaliti fotografiju u gaćicama na kockice. "Ako ih nađem, a ako ne, onda ću bez njih. Iako su mi presmiješne te seksi fotke u dresovima, obećanje girl crewu moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja", stoji u objavi zgodne pjevačice. Nakon što su je na Facebooku zbog toga komentirale Nevena Rendeli Vejzović i Jelena Veljača, zanimalo nas je što Žanamari o svemu misli. U izjavi nam je usput rekla i da je bacila šalu na temu navijačke golotinje. 'Ja sam bacila šalu na navijačku golotinju koja mi je baš zabavan fenomen. I ja naravno pratim nogomet i podržavam Hrvatsku i možda bacim neki navijački post. Ali, gola zaista ne mislim biti na Instagramu', zaključila je Perčić.

Brine nas jedino gdje je u toj priči Nives Celzijus? Navija i žustro podržava momke, no nikakvo golišavo obećanje s njezine strane još nije stiglo. Nives, uozbilji se!

Dejan Lovren

Žanamari Perčić

Mateo Beusan

Belinda Bedeković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter