Stoka snimio pjesmu o Bogu i molitvi

"Hodao sam poljima dugih, bijelih crta, a Gospa me vratila"


Ines Madunić
09.05.2017.11:15
"Hodao sam poljima dugih, bijelih crta, a Gospa me vratila"
Goran Mehkek/Cropix

sažeto

Reper Marin Ivanović pronašao je mir u vjeri, a sad ima novu pjesmu o molitvi krunice na Kamenitim vratima


Ines Madunić
09.05.2017.11:15

Marin Ivanović (36), poznatiji kao reper Stoka, snimio je još jednu pjesmu koju je posvetio Bogu. U siječnju ove godine Marin je četvrti put izašao iz komune, a kaže da je mir pronašao u molitvi i vjeri. Ovo je njegova druga pjesma religijske tematike, a zove se "Mir na Kamenitim vratima".

"Poslije zajedničkog hodočašća u Međugorje s našom zajednicom i već duljeg vremena dolaženja na našu krunicu Marin je odlučio snimiti pjesmu o molitvi na Kamenitim vratima. Marine neka te Gospodin vodi u tvom životu da budeš pravi svjedok Isusa Krista i doneseš ga svim mladima! Hvala ti za ovu pjesmu", napisali su iz molitvene zajednice "Srce Isusovo" na Facebooku. Stoka je pjesmu objavio na YouTubeu, a mnogi su komentirali kako je pjesma predivna, dok su neki napisali da je to "jedino repanje koje im se sviđa".

"Bog me je vratio, Isus oporavio, Gospa me je čuvala, Duh Sveti ozdravio", jedan je od stihova u pjesmi.

Stoka je u veljači izdao singl "Stara škola kreka: Iz tame u svjetlost", u kojem je pisao o svojoj borbi protiv droge, odnosno Vraga, kako ga je nazvao.

Otkad se vratio iz komune, nije prestao stvarati glazbu, no pronašao je i posao na gradilištu jer, kako je istaknuo, "rap ne plaća račune".

reper

nova pjesma

Marin Ivanović Stoka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter