Izašao i spot za 'Kebile'

High5 imaju novu stvar kojom najavljuju novi album i veliki solo koncert u Tvornici


100posto
12.02.2018.15:30
High5 imaju novu stvar kojom najavljuju novi album i veliki solo koncert u Tvornici
Promo

sažeto

Nakon što su rasturili na festivalu Drito iz Tvornice, čekamo i veliki solo koncert repera


100posto
12.02.2018.15:30

High5, petorka koju više ne treba predstavljati, izbacili su novu pjesmu "Kebile" kojom ujedno najavljuju koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture. Promocija njihovog prvog albuma iz 2015. postavila je nove standardne na sceni te su postigli ono što nitko još nije, vjerojatno još dugo i neće, a to je da su uspjeli rasprodati Tvornicu s albumom prvijencem.

Naziv drugog albuma je "Backstage Boys", a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja, regionalna hip hop skupina.

Novi spot rađen je u produkciji Red Eye Viewa, režirao ga je Marko Dalić, njihov dugogodišnji prijatelj koji je već radio nekoliko spotova Kuku$u i Riđem za solo stvari.

"Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot", kažu iz High5.

Ulaznice za zagrebački koncert možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke upad biti 60 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Dirty Old Shop, Rockmark i www.entrio.hr

koncert

pjesma

spot

Tvornica kulture

trap

promocija albuma

High5

newsletter

Prijavite se na Newsletter