Zvijezde Instagrama

Hercegovačka manekenka sa srpskim tajkunom živi raskošan i luksuzan život! Balkanski Beckhamovi upoznali su se u Njemačkoj i počeli svoju bajkovitu ljubavnu priču


100posto
25.10.2019.15:00
Hercegovačka manekenka sa srpskim tajkunom živi raskošan i luksuzan život! Balkanski Beckhamovi upoznali su se u Njemačkoj i počeli svoju bajkovitu ljubavnu priču
Foto: Instagram/PR foto

sažeto

Božena i Igor Lazarević zajedno su više od 10 godina, dobili su dva dječaka i osvojili Instagram! Naravno, to je tek dio njihovih bračnih i poslovnih uspjeha


100posto
25.10.2019.15:00

Aleksandra Dojčinović otvorila je prije nekoliko dana butik u samom centru Zuricha, a na svečanom otvorenju podržale su je i tamošnje poznate influencerice. Među njima bila je i Božena Lazarević. Manekenka i influencerica sa svojim suprugom čini poznati modni duo pa ih često zovu i balkanskim Beckhamovima. Njihov luksuzni i raskošni životni stil na Instagramu prati skoro 200 tisuća ljudi. Nije to bez razloga.

Sjajno su odjeveni, a poznata Božena, inače porijeklom iz Hercegovine, oduševljava svojim modnim kombinacijama iz dana u dan. Osim toga, par jako često putuje, ljeta vole provoditi u Dubrovniku, a ostatak godine začine s ponekim egzotičnim putovanjem. Božena svoj smisao za estetiku prenosi i na svoja dva sina pa su i dječaci na Instagramu nepogrešivo odjeveni.

Zajedno su više od 10 godina, na vječnu ljubav zakleli su se pred 130 uzvanika

Božena Lazarević inače je iz Čapljine, a suprug Igor porijeklom je iz Srbije. Ipak, upoznali su se u Njemačkoj, gdje Božena i dalje povremeno radi kao manekenka, a Igor vodi tvrtku za prodaju luksuznih automobila. Prije toga gradio je nogometnu karijeru. Zajedno su preko 10 godina, a vjenčali su se u Beogradu koji također često posjećuju. Na vječnu ljubav zakleli su se pred 130 uzvanika, a svadbu su organizirali u par mjeseci, i to u luksuznom beogradskom hotelu.

 
 
 
View this post on Instagram

Zürich by night 🌃 #leilougirls #zurich #swiss #switzerland

A post shared by Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) on Oct 25, 2019 at 1:51am PDT

Ljubav prije formalnosti

'S obzirom na moj i Igorov posao, tek sada je došao taj trenutak. Kada sam ostala trudna, radila sam do petog mjeseca i onda mi je bilo kasno za organizaciju svadbe. Kako sam se oduvijek htjela udati u vjenčanici, to nikako nisam htjela s trbuhom do zuba jer to ne volim. S Davidovim rođenjem cijela priča o svadbi je nekako pala u zaborav, jer smo već bili mala obitelj. Ali, muke s tim što nismo vjenčani počele su nakon dvije godine, kad smo David i ja počeli putovati sami. Zbog razlike u prezimenu bilo mi je i više nego stresno nositi svu dokumentaciju i papire da je David zaista moj sin. Tako da smo to odlučili promijeniti prije nego na svijet dođe drugo dijete. Iskreno, ni jednom ni drugom bračna potvrda na papiru ne znači puto. Isprva smo to htjeli obaviti isključivo radi formalnosti i prezimena, ali onda smo, ipak, odlučili napraviti svadbu i podijeliti našu radost s nama najdražima. Lijepe stvari se trebaju obilježavati i dijeliti, zar ne?', otkrila je nakon svadbe Božena u intervjuu za magazin Azra.

Luksuzno svadbeno slavlje potrajalo je do šest sati ujutro, a taj dan oboma im se urezao u srce. Pamtili su posebno pjesmu 'Sve si mi ti' koju je za prvi ples otpjevao njihov prijatelj Vlado Georgiev.

 
 
 
View this post on Instagram

Uzmi me za ruku i povedi me.... 🖇️ @scuderiamotors.de #loveyou #mondaybelike #partnerlook

A post shared by Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) on Oct 21, 2019 at 6:13am PDT

božena lazarević

igor lazarević

newsletter

Prijavite se na Newsletter