Tužna sudbina ljepotice

Zvijezda omiljene serije iz 80-ih doživljava teško životno posrnuće! Davila je vlastitu majku, pokušala samoubojstvo, a sada mora na psihijatriju


100posto
19.08.2019.08:00
Zvijezda omiljene serije iz 80-ih doživljava teško životno posrnuće! Davila je vlastitu majku, pokušala samoubojstvo, a sada mora na psihijatriju
Foto: Getty

sažeto

Heather Locklear bila je miljenica moćnih producenata, brzo je stekla status zvijezde, no sve je izgubila


100posto
19.08.2019.08:00

Obožavali su je u kultnoj 'Dinastiji' i 'Melrose Placeu', no Heather Locklear nikako da pronađe mir. Bila je jedna od najljepših holivudskih glumica, no posljednjih godina više je u fokusu zbog problema sa zakonom i alkoholom, negoli zbog svog talenta i uloga. Krajem lipnja ove godine policija je pozvana u njezin dom u Kaliforniji i tada je optužena za tri prekršaja. Osim što je remetila policajce, napala je djelatnike hitne pomoći i policije pa joj je sada sud odredio mjeru od mjesec dana provođenja u klinici za mentalno zdravlje.

Mora na psihijatriju ili ide u zatvor!

Zapravo Heather može biti zahvalna na ovoj odredbi, osim što je njome izbjegla boravak u zatvoru, dobila je i priliku da pokuša dovesti svoje psihičko stanje u normalu. Jasno je da je već dugo potpuno izvan kontrole. Početkom ove godine već je imala sličan incident, a iako je sudu rekla da se ne osjeća krivom, nije bilo milosti. Ako ne izvrši 30 dana boravka u klinici, čekat će je četiri mjeseca u zatvoru.

Profimedia

Njezina kćer Ava teško pati zbog majke

Sud joj je propisao i trogodišnju uvjetnu kaznu, ne smije konzumirati alkohol ili posjedovati oružje, niti uzimati lijekove bez recepta. Sve ovo došlo je nakon niza problema s opijatima, nedavno je i hospitalizirana zbog sumnje da se predozirala. Godinama se već pokušava riješiti ovisnosti o lijekovima i alkoholu, a zbog svega pati i njezina 21-godišnja kćer Ava. Djevojka se iznimno teško nosi s činjenicom da joj majka ima problema s mentalnim zdravljem, a još više s činjenicom da joj ne može pomoći. Možda bi baš majčinska ljubav mogla biti motiv da se pokuša izvući iz problema.

Alkohol, suicidalnost, fizički obračuni

U svakom slučaju, ovo neće biti njezin prvi odlazak na liječenje, već je boravila na psihijatriji i nakon tretmana izgledala je znatno bolje. No, nije dugo potrajalo. U svoje incidente, osim agresivnih ispada, ubraja i manje prometne nesreće te davljenje vlastite majke. Uza sve, prijetila je i da će si oduzeti život.

Reuters

A njezina je životna priča počela zaista obećavajuće. Bila je miljenica holivudskih producenata i publike, predivnog izgleda i talenta, imala je sreće s ulogama i djelovalo je da će budućnost biti sjajna. Usto, bila je udana za dvije rock and roll legende. Ljubav s Tommyjem Leejem potrajala je sedam godina, a nakon njega udala se za gitarista Richieja Samboru, s kojim je dobila kćer. Činilo se da sve funkcionira odlično, no onda je šokirala odlukom o razvodu! Ni sam Sambora nije znao da je Heather zatražila razvod, a pitanje o tome zateklo ga je tijekom turneje. Novinarki je odgovorio da se radi o lažima, da je s njegovim brakom sve u redu, no ubrzo je shvatio da je glumica ipak predala papire.

Profimedia

No, kada se razvela od Sambore, sve je za Heather krenulo nizbrdo. Niz loših ljubavnih veza, psihičkih problema i navodnih pokušaja samoubojstva. Ubrzo je i privedena zbog pijane vožnje, a privođena je i zbog obiteljskog nasilja u vezama. Bila je prilično agresivna prema svojim partnerima, a prvi put je hospitalizirana 2012. godine nakon što je miješala alkohol s tabletama. Otada nikako da dođe na zelenu granu, problemi se ponavljaju, a obitelj joj svim silama pokušava pomoći.

Dinastija

Melrose Place

heaather locklear

newsletter

Prijavite se na Newsletter