Meghanin brat se opet javio

'Harry, vjenčanje s njom bit će najveća pogreška u povijesti monarhije, još nije prekasno da odustaneš'


Ines Madunić
03.05.2018.08:40
'Harry, vjenčanje s njom bit će najveća pogreška u povijesti monarhije, još nije prekasno da odustaneš'
Profimedia

sažeto

Thomas Jnr Markle ponovno je napisao pismo o svojoj polusestri Meghan, ovog puta za princa Harryja


Ines Madunić
03.05.2018.08:40

Stariji polubrat buduće vojvotkinje od Essexa, Thomas Jnr Markle, napisao je pismo princu Harryju, u kojem ga upozorava da se ne treba vjenčati s američkom glumicom.
Thomas Jnr pismo je ručno napisao i poslao ga In Touch časopisu.

"Još nije prekasno, Meghan Markle očito nije prava žena za tebe. Kako se kraljevsko vjenčanje približava, sve je jasnije da će ovo biti najveća pogreška u kraljevskoj povijesti. Zbunjen sam jer ne vidiš pravu Meghan koju sad vidi cijeli svijet. Njezin pokušaj da glumi princezu kao ispoprosječna C holivudska zvijezda je već dosadan", napisao je Thomas Jnr, koji je ljutit jer on ni ostatak obitelji s očeve strane nije pozvan na vjenčanje 19. svibnja.

Tvrdi kako ni otac Thomas Markle nije pozvan na vjenčanje, iako je već objavljeno kako će i on i Meghanina majka doći u London.

"Ti i kraljevska obitelj trebali biste prekinuti ovo lažno bajkovito vjenčanje prije nego što bude prekasno. Komadić holivudske slave očito joj je udario u glavu i pretvorio je u plitku i umišljenu osobu", napisao je Thomas, koji je o polusestri već pričao kao o "osobi koja je zaboravila svoje korijene" te koja se pretvara da je nešto što nije.

kraljevska obitelj

Meghan Markle

princ Harry

pismo

kraljevsko vjenčanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter