No Comment by vaša Ljubica

Grupnjaci, alkohol, snimke... Mislite da toga ima samo na estradi? I polupoznatih cura ima koje su zbog toga skoro 'pukle'


100posto
05.10.2018.11:00
Grupnjaci, alkohol, snimke... Mislite da toga ima samo na estradi? I polupoznatih cura ima koje su zbog toga skoro 'pukle'
Foto: iStock

sažeto

Vaša Ljubica u četvrtoj će epizodi svoje kolumne dati uvid u situaciju koja ovih dana potresa regiju. Diva nije jedina koja je kroz to prošla


100posto
05.10.2018.11:00

Dragi moji,

Svanuo je novi petak, prvi nakon drame s novim fotografijama naše najveće zvijezde. Ovaj put izgleda da ju je stvarno pogodilo jer je zbog skandala otkazala i koncert. Nije trebala, nije ničemu kriva, a ono što čini u svoja četiri hotelska zida - njezina je stvar. Uostalom, nije ni prva ni zadnja. Samo su neke valjda bolje čuvale mobitele i kompjutere u određenom vremenu. Odustanite, ali sad stvarno odustanite. Dosadno je i izlizano još od one 2004. Golišave fotke, kućni pornići... Toliko izlizano, degutantno i bez veze da bi trebalo ostati daleko u devedesetima, dok je bilo inovacija. Sad je samo bezvezna inspiracija za napad na najskriveniju privatnost.

Popila je jedna djevojka zavidan broj tableta prije nego se oporavila od drame koju joj je bivši priuštio

Odmaknimo se stoga od ovoga što smo svi čitali, vidjeli, saznali... Tko pušta, tko je iza toga? Ne zanima više nikog, koliko ni same fotke. Nju ta mizerna afera neće uništiti, vjerujem u to. No, bilo je primjera za koje ni vi ne znate, a koji su uništavali živote. Javnosti manje više poznata djevojka svojedobno je slala svoje fotke tadašnjem frajeru. Nije to bilo ništa ozbiljno, no on ju je obnaženu kasnije pokazivao svima. Hvalisao se, ispao faca. A ona? Glupača koja se skinula. Uništilo joj je to samopouzdanje, par prilika. Odselila se na kraju iz svoje sredine, sretna jer nije završilo i u medijima. Preplašila se, poučena ranijim primjerima. Popila je zavidan broj tableta za smirenje prije negoli se smirila i došla sebi.

Dugo je osjećala sramotu, i nije jedina. Druga se, naime, snimala tijekom seksa s tadašnjim dečkom, a kad se snimke dokopala ljubomorna nova mu partnerica... Bilo je svega, a najviše prijetnji da će cijeli svijet vidjeti ljubavni čin bivših partnera. U ovom slučaju, lik je imao razuma, uništio snimku, smirio strasti. Ali, i ova ide svijetom svjesna da ju je netko gledao i prijetio joj snimkom seksa za koju je mislila da je davno izbrisana.

Foto: iStock

Zvijezda jednog reality showa u degutantnim izdanjima

I sirotu koja je sudjelovala u jednom reality showu iskorištavaju bez milosti pa postoje fotke od kojih bi vam se želudac okrenuo naopako. Sramota, za muški rod - i ne samo njih. Grupnjaci, alkohol, droga... Svega toga ima na estradi, ali i ne samo njoj. Mislite da su neki drugi krugovi, pa i oni navodno najugledniji, puno finiji? E pa nisu nimalo. Vremešnih poslovnjaka s polupoznatim klinkama - takvih je tek kombinacija napretek. Rade se tu i fotke i snimke, ali nikom ništa. Obostrano su to strogo čuvane tajne.

Stoga bi oni koji su bez grijeha trebali baciti kamen prvi. A svi bi kolektivno u određenim situacijama trebali bacati mobitele.

Foto: iStock

Četvrto pravilo showbiza - Čuvajte mobitele i prave prijatelje čvrsto kraj sebe, a mostove nikad ne rušite do kraja!

Najteže trenutke u životu lakše je preboljeti uz prave prijatelje, koji će biti tu da sve učine manje teškim. Uz obitelj, svakome su jedino bogatstvo.

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

newsletter

Prijavite se na Newsletter